Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 524,303
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

serkann' Alıntı:
haftasonu tatil programı çıktı..işleri yetiştirmem gerek lakin hiç canım koltuktan kalkmak istemiyor aynı senin durum yani..;D

ahaha...sonunda tatil varmıss...bence fırla koltuktan

Etiketler

Sizlerede iyi günler Adnan bey, fakat şu mezeleri tatmak bir türlü kısmet olmadı.

Günaydın herkese

Birazdan dalıyorum caddedeki zümrütün kapısından içeri Önce temizlemek lazım tabi acaba beklesem yağmurmu yağsa çok üşendim =)

Imhoof' Alıntı:
Birazdan dalıyorum caddedeki zümrütün kapısından içeri Önce temizlemek lazım tabi acaba beklesem yağmurmu yağsa çok üşendim =)

yuuh! ;D Evet çok üşenmişsin. Yağmur bekliyor adam araba temizlensin diye bea.. İstanbul'da Temmuz da? Ama yıkatırsan yağabilir. Ben ne zaman yıkatsam yarım saate yağar çünkü.. Ve bu çok kişidende duydum..

Yağmur duası etkisi yaratıyor yıkatmak =) Normalde arabalarım kirlidir benim ve gurur duyarım "arazi aracı bu parlamaz doğası böyle" der çıkarım işin içinden, ama sarışına dokunamıyoruz iğreniyoruz ondan =) turlamaya çıkarken bile eskilerimi giyiyorum, arabanın içini halı kaplamış eski sahibi kimbilir neler yaşıyodur onun içinde =)

Orası muhakkak. Ama avatar için şöyle yaldır yldır cilalı bir resim adına bi kerelik yıkatmak lazım O halılar içinde sonax ayarında bir yere git. Ona göre kimyasal kullansınlar. Zira orada koloni halinde yaşayan canlılar doludur..