jaidevi
Ana Kamp
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
ben buralardayım....
serkann' Alıntı:nerdesiniz aloo..
ben buralardayım....

serkann' Alıntı:nerdesiniz aloo..
serkann' Alıntı:jeepin olsa sıkılmazdın işte yaa gördünmü..;D
evet sıkılıyodum iki defa ikitelliye gittim geldim JEEP imle hiç birşeyim kalmadı...gel bak vereyim bir tur sende dene göreceksin..8)jaidevi' Alıntı:ahaha...yalan soyleme....sende net basındasın....sıkıntıdan patlıyosun dimiii![]()
serkann' Alıntı:evet sıkılıyodum iki defa ikitelliye gittim geldim JEEP imle hiç birşeyim kalmadı...gel bak vereyim bir tur sende dene göreceksin..8)
trafikten kim bahsetti otobanda bastım gittim..camlarıda açtım sunroofumuda açtım ;D..lastiklerimde öyle güzel ötüyorki off off..jaidevi' Alıntı:valla dısarısı sıcak....hic trafik cekemem dogrusu...pufur pufur bahcede yaymak varken....
serkann' Alıntı:trafikten kim bahsetti otobanda bastım gittim..camlarıda açtım sunroofumuda açtım ;D..lastiklerimde öyle güzel ötüyorki off off..
ishaks' Alıntı:Şimdi dışardan geldim. E5 açık ama hava sıcak. Karnımda bir acıktıki. Bu sıcaktada ne yenirki.
evet biraz öyle oldu..olsun paylaştım ya artık tek sayılmam...8)jaidevi' Alıntı:ooo....keyif olmus.....tektin ama dimii...gelip bana anlattıgına gore....;D
ortadan ikiye böl güneşe 5 dk koy buz gibi olur abiishaks' Alıntı:İyi fikir . Aslıda karpuz beyaz penir düşünmüştüm ama soğuk karpuz yok.
ishaks' Alıntı:İyi fikir . Aslıda karpuz beyaz penir düşünmüştüm ama soğuk karpuz yok.
O dediğin topuk yaylasında oluyor . İstanbulun göbeğinde nasıl yapalım.serkann' Alıntı:ortadan ikiye böl güneşe 5 dk koy buz gibi olur abi![]()