KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
alpaslan şimdi çözdüm ben işi araçları iyi yapmamak lazım alan gidiyo bi dahada gelmiyo )gezide yanımızda burak vardı hatırlıyomusun alpaslan mavi cj7 olan gülme krizine sokmuşdu bizi oda öyle bi yaptırdı gidiş o gidiş )
alpaslan şimdi çözdüm ben işi araçları iyi yapmamak lazım alan gidiyo bi dahada gelmiyo )gezide yanımızda burak vardı hatırlıyomusun alpaslan mavi cj7 olan gülme krizine sokmuşdu bizi oda öyle bi yaptırdı gidiş o gidiş )
Abi Burakta niyeti bozdu o birkaç aya sormaya başlar en derin çamur nerde diye =)
Arabayı çok güzel toplamışız tam istediğim gibi olmuş, sadece ben kullanabiliyorum, ilker yada babası beceremedi stop falan ediyo ya bujiler gelicekti geldimi bu arada alıcam senden ama takmicam sadece gezilerde kullanıcam onları
bak buna sevindim yiğit )sarışın zaten sana sende ona hayransın sizin aşkınız uzun sürer onla burağada bi sağlam wili yapalımda bencede çamura toza toprağa alışır ) ama kız arkadaşını d eğiştirmesi gerekecek ))))))
Uğur bey biz kampı kurduğumuz zaman masamız tüm dostlara açık düzce 2.gezenbilir festivlinde cumartesiyi pazara bağlayan gece kahve faslından sonra işkembe çorbası festivalinde masanın başında en az 20 kişi vardı herhalde çok güzelde oldu bir dahaki sefere sizi özellikle davet ederim . :'( :
Jeep34' Alıntı:
Sizlerede iyi günler Adnan bey, fakat şu mezeleri tatmak bir türlü kısmet olmadı.
bak buna sevindim yiğit )sarışın zaten sana sende ona hayransın sizin aşkınız uzun sürer onla burağada bi sağlam wili yapalımda bencede çamura toza toprağa alışır ) ama kız arkadaşını d eğiştirmesi gerekecek ))))))