Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 522,927
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

beatrix' Alıntı:
Zırlama....!!! şapka senin..... ama Virüs benim.... Yeni üyeleri kaçıracağım.....!!!!

Kaçsalar nereye kadar... en fazla acı badem' e kadar giderler... Orda, uygulamada yakalanırlar

Etiketler

beatrix' Alıntı:
Zırlama....!!! şapka senin..... ama Virüs benim.... Yeni üyeleri kaçıracağım.....!!!!

Tamam abi virüs sana kalsın. Ben kapmışım kapacağım kadar zaten. Neyleyim virüsü.. Yeni üye kaydı da bana düşmez ;D Vir bağa o şıpkayı!

Eyvallah... Ben belki olmam.... 7. cadde' ye dondurma yemeye gitcem.... Mmmmmm.....

Çıtırlara, kıtırlara, emo' cu, evden kaçan kızlara felan bakçam......

Evden kaçma cesaretini gösteremeyenlerle işim yok benim... Evlenmicem çünki.... Evden kaçamayan korkak olur, onlarlada evlenilir heraled, ne biliiimm...

ooo gittik geldik kahve aynı hiç bişey değişmemiş... .....Alpaslan burda ..ishaks jaidevi burda .....ayn ı tas aynı hamam bu kahvee çekilmez burasıı ;D ;D ;D

DEJAVUU' Alıntı:
ooo gittik geldik kahve aynı hiç bişey değişmemiş... .....Alpaslan burda ..ishaks jaidevi burda .....ayn ı tas aynı hamam bu kahvee çekilmez burasıı ;D ;D ;D

Olurmuuuuuu.....?!??!? burda taze virüs var....

beatrix' Alıntı:
Olurmuuuuuu.....?!??!? burda taze virüs var....

..........abi siz takılmazdınız bu kahveye hayır olsun ... ???....enson benim gözümde hitman .. dınız ..fakat bu son virüs olayı ...bana nedense .......... fredy kruger .... :-\ olayı çağrışımı yaptı sizin için ..affınıza sığınarak ;D

Vazgeçtim, gitmicemmmm Bi ortayla şekerli arası kahve yaptım kendime, yanına da soda...

Sonrada taze kekik yıkamıştım, onları ayıklıcam......

Kelebek misali.....

http://www.youtube.com/watch?v=sxqHq8roVYM&hl=tr

DEJAVUU' Alıntı:

alla geldinmi senn...hosgeldiin....

jaidevi' Alıntı:
alla geldinmi senn...hosgeldiin....
....hoş gördük sen buralardasın halaa site kolıik olucannnn......demedi deme ;D ;D

şimdi ortağı alpaslanda düşer bunlar böylee tek gezemiyorlarrr ;D ;D

alpaslan dün yoktun kahvede hemen belli oluyordu

alpaslanepli' Alıntı:
Defol lan burdan pabucumun dejavuu su..
.......arkadaşım böyle yaparak bir yere varamazsın lütfen lütfen sakin olalım ..hem bu şekilde konuşmaya hakkınız yok bu site sizin değil okadarr