KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yaa abicim nerde zaten işini iyi yapan anlayan bir hatun varki. Bana hiç denk gelmedi açıkcası. Bana dedikleri şu oldu Alpaslan bey Alp diye birisi aradı ona faks çekecekmişsiniz ??? ne bilim ben. ;D Ne güzel dimi büro elemanın faks çekmeyi bilmiyor ;D Gerçi bende kabahat pimpiriklikten her işi ben yapıyorum. Bırak öğrensinler dimi ama..
ooo gittik geldik kahve aynı hiç bişey değişmemiş... .....Alpaslan burda ..ishaks jaidevi burda .....ayn ı tas aynı hamam bu kahvee çekilmez burasıı ;D ;D ;D
ooo gittik geldik kahve aynı hiç bişey değişmemiş... .....Alpaslan burda ..ishaks jaidevi burda .....ayn ı tas aynı hamam bu kahvee çekilmez burasıı ;D ;D ;D
..........abi siz takılmazdınız bu kahveye hayır olsun ... ???....enson benim gözümde hitman .. dınız ..fakat bu son virüs olayı ...bana nedense .......... fredy kruger .... :-\ olayı çağrışımı yaptı sizin için ..affınıza sığınarak ;D