Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 510,480
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Şifre sen anlamazsın yabancılar anlamaz. Defol dedim ya birader.
.......bak arkadaşım bu son ikazım çıkarım benimle birlikte yüzlerce üye çıkar bu siteden üzülürsün..üzülürsünn ;D ;D

Etiketler

DEJAVUU' Alıntı:
.......bak arkadaşım bu son ikazım çıkarım benimle birlikte yüzlerce üye çıkar bu siteden üzülürsün..üzülürsünn ;D ;D

Yüz gider yüz gelir birader kimi tehdit ediyorsun. Bize az olsun öz olsun yüreği bizle çarpan adam olsun. Birinin gazıyla gidecek üyeyi ben neyleyeyim.

alpaslanepli' Alıntı:
Ya bırak be yavrucum selamı sabahı onun olsun. göreceksin onu Bursa'da da pintiloz iskender mi ısmarlayacak. Sana ısmarlatır bak. demedi deme

aa ortaga bak....valla o geldii en azından...ole bi balkonda laptop basından tantana yapmak kolay ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ya bırak be yavrucum selamı sabahı onun olsun. göreceksin onu Bursa'da da pintiloz iskender mi ısmarlayacak. Sana ısmarlatır bak. demedi deme
ne bursası ne iskenderi arkaşım seviye yok sizde hele o bayan arkadaş ta sizin ağzınızla konuşuyor hiç yakışıyormu ..usluba dikkat lütfenn

DEJAVUU' Alıntı:
ne bursası ne iskenderi arkaşım seviye yok sizde hele o bayan arkadaş ta sizin ağzınızla konuşuyor hiç yakışıyormu ..usluba dikkat lütfenn

saol be....

DEJAVUU' Alıntı:

Buyur ortak görüşeyim hazır gelmişken dediğin adamı iyi tanı. Ben sana özelden nasıl çirkin nasıl pinti nasıl işe yaramaz biri olduğunu günlerdir anlatıyorum.Sen onu kıskandığımı zannediyorsun... ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Buyur ortak görüşeyim hazır gelmişken dediğin adamı iyi tanı. Ben sana özelden nasıl çirkin nasıl pinti nasıl işe yaramaz biri olduğunu günlerdir anlatıyorum.Sen onu kıskandığımı zannediyorsun... ;D

haklıymıssın ortak....ne desen cıkıyo valla.....

ben kahvede oturup çayımı içeceğim ve sizinle muhattap olmak sorunda da değilim ...ama uslubunuza dikkat etmenizi rica ederim ....insan olun arkadaşım aaaa

jaidevi' Alıntı:
haklıymıssın ortak....ne desen cıkıyo valla.....
....... ne dedide çıktı ne çıktı ooo ben size laf mı yetiricem forumda gezip bilgi mi alıcammmmmm

DEJAVUU' Alıntı:
....... ne dedide çıktı ne çıktı ooo ben size laf mı yetiricem forumda gezip bilgi mi alıcammmmmm

ay ne bu bee...bi haftanın gazımı ???

Birisi iki kişi....

Öbür ikisi olmuş bir kişi gibi....

Biri ise sadece birisi, ama kimki.....?

Buranın çok çok tadı kaçtı çok..... Zor sabrediyorummm...

Körler sağırlar birbirini ağırlar, hepiniz gidin, siber alem var, msn var......

Bence kaybolun...... Bakıyorum milletin mesajlarına, nerelere yazmış diye.....
Sadece kahveye yazmış....

Online olmuş, kahveye yazmış, çıkmış..... Günlerdir böye....
Chat yerimi burası.... Gidin, suyu bulandırıyosunuz.... Sadece, ama sadece chat çut yeri başka.....

:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,057
Kayıtlı Üye Sayımız
166,804
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.