Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 469,867
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Imhoof' Alıntı:
1 haftada bitmesi imkansız ama , aküleri üzerinize bağlayıp servisi patlatmakla tehdit ettiniz mi? :smiley:

Kocaoğlanın önündeydik şile gezisinde üzerimize doğru yuvarlanan bilmemkaç kiloluk 38lastiklerin görüntüsü yeterince ürkütücü :smiley: bence artık hep siz önden gidin kurtarın bizi bu stresten. Biz cj'nin içinde su geçişlerinde nefesimizi tutarken sizin kupanızın ıslanmamasını söylemiyorum zaten :smiley:
Tehdit ettik degisdi bakalim

Gezide kac numaraydiniz ? Guzel geziydi o kadar km ye deydi :smiley:

Etiketler

Yanlışım olmasın ama 37di sanırım 81 plaka cj5 idi, bahsettiğim su geçişinde sizin iki arkanızdaki mavi cj6daydım. Baya keyifliydi gerçekten, açıkçası sürücülere biraz üzüldüm o güzel manzaraları kaçırdınız.

Imhoof' Alıntı:
Yanlışım olmasın ama 37di sanırım 81 plaka cj5 idi, bahsettiğim su geçişinde sizin iki arkanızdaki mavi cj6daydım. Baya keyifliydi gerçekten, açıkçası sürücülere biraz üzüldüm o güzel manzaraları kaçırdınız.
37 Unal bey degilmiydi

Evet ya gezide suruculer pek bi sey anlamiyor Yanda oturanlar tadini cikariyor :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
37 Unal bey degilmiydi

Evet ya gezide suruculer pek bi sey anlamiyor Yanda oturanlar tadini cikariyor :smiley:

Evet Ünal abinin arabasındaydım.

Arkadaşlar buyrun...

sucuklu yumurta.jpg

figo' Alıntı:
Güven abi bu sofra öğlene kalacak gibi.

Valla kendi tükkanımızı bıraktık, Jeep cafe için çalıştık ama... galiba yeri biraz sapa buranın. Bundan önceki sahipleri de işletememiş diye duydum :smiley:

Halbuki bizim cafe üst katta ama iyi iş yapıyo. Demek ki potansiyel müşterinin sayısından çok memnuniyeti önemli :smiley:

Ben bu cafeyi kollayalım diyorum. Bu cafe olduğu müddetçe bizim cafe değerlenir :smiley: değeri bilinir :smiley:

içinizde jeep sevgisi acığa çıkıyo galiba :smiley:))) bi bakmışsınız jeep sahibi olmuşsunuz :smiley:)

ooooo arkadaslar selamlar

Tesekkurler dukkani donatmissiniz servis filan hazir

Bizimkiler de ses seda yok herhalde :smiley:

Abi işi gücü olan adamlarız. Pazarteside yoğun gün. Arada göz atabiliyoruz sigara çay molası bahanesiyle.. Ben fırsat bulunca misafirlere TEK! TEK! ilgileneceğim sen merak etme. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR