Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
ilkakdeniz' Alıntı:
etmiş mi gerçekten
ulaşma imkanı olan arkadaş varsa fikrinden vazgeçirsin bence,
Hadiiii takmayin bu kadar.....!!!
;D
Ben ona MSN den ulasirim, zaten bugünlerde Fethiye`de olmasi lazim, zaten nete herzaman giremez.....
Bu sayfanin adi "Serbest muhabbet" kösesinden geliyor ve altindada "her konuda atmak serbest" diye yaziyor.
Yani bu sayfaya giripte istedigin konuda muhabbet edip geyik yapmak serbest.... Bunun icin olusturulmus....!
Bu sayfanin siteye faydasina gelince;
Baska bir sayfada herhangi bir konuda paylasim yapiyorsunuz ama biraz muhabbete girince konunun özü geri planda kaliyor ve moderatörlerde " lütfen muhabbetlerinizi Serbest muhabbet kösesinde yapiniz" diye uyariyor..... Eeeeeee? Serbest muhabbet kösesindede bu yapiliyor zaten....! Burada yapilan sohpetler sarmiyorsa takilmassiniz olur biter ama diger yandan bu sayfaya her aksam takilan insanlar bundan mutlu oluyorlar ve iyi vakit gecirdiklerinede inaniyorum.... Eger bu tip sayfalar sitede kapatilirsa hata olur, Cünkü her ciddi Kulübün bir lokali vardir. Orduda dahi kantin vardir, ordu evi vardir.....! Ben dostlarimla tabiki site disindada bulusabilir veya MSN gibi diger olanaklari kullanirim ama dikkat bu beni, bizi gün gectikce siteden uzaklastirir. Ilgi duydugum konu sayfalarina girdigimde bir müddet sonra olay kisirdöngüye dönüsüyor; daha ne kadar " Grand Cherokee almak istiyorum lütfen yardim"sorusuna cevap verebilirimki? Sonucta siteyi takip eden , paylasimlariyla emek harciyan üyelerin kendilerine ayrilan baska bir sayfada relax olmalarinda ne sakinca varki? Kendim her ne kadar cok az katilsamda izlenimlerimde hic seviyesiz bir sohpete sahit olmadim, kaldiki yüz kizartici bir sohpetin haricinde seviyesizligin ölcümü nedir? neye göre degerlendirilir? ne baz alinir?
Her konuda insanlar elestiri hakkina sahiptirler, önemli olan usluptur, hoslanmadigim, beni rahatsiz bir durum varsa fikrimi söylerim, beraberindede cözüm öneririm ama yasak yoluna gitmek? yapilabilinecek en büyük yanlistir.
Sitenin tasimasi konusunda teknik yönünü bilemem ama bu sohpet odasinda biraraya gelen insanlar iyi vakit geciriyorlar ve bu onlara iyi geliyor, kimselerede zararlari yok...!!!
Sarmiyorsa girmessiniz olur biter....!
Burada zaman geciriyorsunuz ve kapiniz herkesede acik....!
Eeeeeee? nasil gecti gününüz? Alpaslan bugün Siledeydi, neler yapti acaba? cay demlendimi????
;D ;D ;D