Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 506,320
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ayhanbursa' Alıntı:
alpaslan nerde gördü ve biliyorda canımı sıkıldı hala yok yoksa çoktan 10 parmak yazrdı bu konu üzerinde ???

Evet sayfanıza sahip çıkın ben isuzu cu yancı olduğum halde çiziktirdim gene...

Etiketler

ilkakdeniz' Alıntı:
etmiş mi gerçekten
ulaşma imkanı olan arkadaş varsa fikrinden vazgeçirsin bence,

Hadiiii takmayin bu kadar.....!!! ;) :D ;D

Ben ona MSN den ulasirim, zaten bugünlerde Fethiye`de olmasi lazim, zaten nete herzaman giremez.....

Bu sayfanin adi "Serbest muhabbet" kösesinden geliyor ve altindada "her konuda atmak serbest" diye yaziyor.
Yani bu sayfaya giripte istedigin konuda muhabbet edip geyik yapmak serbest.... Bunun icin olusturulmus....!

Bu sayfanin siteye faydasina gelince;

Baska bir sayfada herhangi bir konuda paylasim yapiyorsunuz ama biraz muhabbete girince konunun özü geri planda kaliyor ve moderatörlerde " lütfen muhabbetlerinizi Serbest muhabbet kösesinde yapiniz" diye uyariyor..... Eeeeeee? Serbest muhabbet kösesindede bu yapiliyor zaten....! Burada yapilan sohpetler sarmiyorsa takilmassiniz olur biter ama diger yandan bu sayfaya her aksam takilan insanlar bundan mutlu oluyorlar ve iyi vakit gecirdiklerinede inaniyorum.... Eger bu tip sayfalar sitede kapatilirsa hata olur, Cünkü her ciddi Kulübün bir lokali vardir. Orduda dahi kantin vardir, ordu evi vardir.....! Ben dostlarimla tabiki site disindada bulusabilir veya MSN gibi diger olanaklari kullanirim ama dikkat bu beni, bizi gün gectikce siteden uzaklastirir. Ilgi duydugum konu sayfalarina girdigimde bir müddet sonra olay kisirdöngüye dönüsüyor; daha ne kadar " Grand Cherokee almak istiyorum lütfen yardim"sorusuna cevap verebilirimki? Sonucta siteyi takip eden , paylasimlariyla emek harciyan üyelerin kendilerine ayrilan baska bir sayfada relax olmalarinda ne sakinca varki? Kendim her ne kadar cok az katilsamda izlenimlerimde hic seviyesiz bir sohpete sahit olmadim, kaldiki yüz kizartici bir sohpetin haricinde seviyesizligin ölcümü nedir? neye göre degerlendirilir? ne baz alinir?
Her konuda insanlar elestiri hakkina sahiptirler, önemli olan usluptur, hoslanmadigim, beni rahatsiz bir durum varsa fikrimi söylerim, beraberindede cözüm öneririm ama yasak yoluna gitmek? yapilabilinecek en büyük yanlistir.
Sitenin tasimasi konusunda teknik yönünü bilemem ama bu sohpet odasinda biraraya gelen insanlar iyi vakit geciriyorlar ve bu onlara iyi geliyor, kimselerede zararlari yok...!!!

Sarmiyorsa girmessiniz olur biter....!

Burada zaman geciriyorsunuz ve kapiniz herkesede acik....!

Eeeeeee? nasil gecti gününüz? Alpaslan bugün Siledeydi, neler yapti acaba? cay demlendimi???? ;) :D ;D ;D ;D

Sözleşmiştik aslında Kemal beyle dünden gidip hem kamp hem offroad yapıcaktık öylesine hafif,acil işim çıktı dün gidemedim.bugünde misafir bekliyorum hala ...Bak Alpaslanla karşılaşmak varmış orada ...

anerkad' Alıntı:
Sözleşmiştik aslında Kemal beyle dünden gidip hem kamp hem offroad yapıcaktık öylesine hafif,acil işim çıktı dün gidemedim.bugünde misafir bekliyorum hala ...Bak Alpaslanla karşılaşmak varmış orada ...

Benimde gelmemi cok istenisti ama olmadi.... :mad:

eylülde yağmurlar başlayınca tadına varılır artık oraların

İyi geceler!

Gün biteden Alfonse'un doğum gününü kutlayayım.

Şile dönüşü ve köprü çok kalabalıktı daha zamanı var sanırım Alpaslan abinin dönmesine.

Imhoof' Alıntı:
İyi geceler!

Gün biteden Alfonse'un doğum gününü kutlayayım.

Şile dönüşü ve köprü çok kalabalıktı daha zamanı var sanırım Alpaslan abinin dönmesine.

oooooo gece muhabbet var o zaman :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
oooooo gece muhabbet var o zaman :smiley:

Evet.. Birazdan sizin mesai başlar, gerçi herkes çok yorgundu dönüşte kimsenin direksiyon başına geçesi yoktu gibi geldi bana.

Imhoof' Alıntı:
Evet.. Birazdan sizin mesai başlar, gerçi herkes çok yorgundu dönüşte kimsenin direksiyon başına geçesi yoktu gibi geldi bana.

Olsun olsun ne kadar yorgun olsalarda mutlaka bi seyler atarlar :smiley:

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Keyifle tamamladığım bir gezinin ardından oturdum bilgisayar başına dostlarımla bir iki kelam edeyim. Güzel günümü hoş sohbetle tamamlayayım dedim.

Kahveyi dün gece bıraktığım yerden itibaren okurken birden bire adını koyamayacağım kadar ÇİRKİN, SAYGISIZ, SALDIRGAN bir mesajla karşılaştım.

Ne dediğinden haberi olmayan bir adam çıkmış dedektif edasıyla kendince (çok zeki ya) bir araştırma yapmış elde ettiği üstün başarılı! Sonuçları da buraya yazmış. Bir insanı direk hedef alan rencide eden saygısızca fütursuzca yazılar yazmış..

Nerede olduğunun bile farkına varmadan. Biz bu kahveyi kurarken sırf istediğimiz muhabbeti yapabilelim diye kurduk. Adının JEEP kahvesi olmasının hiçbir önemi yok. JEEP ‘ciyiz bu ismide kullanırız JEEP’e binende misafirimiz ata binende sınırlama koymadık.

Teknik sayfalarda bunu yapmamak için kurduk bu kahveyi. Bu muhebbetin içine girmek istemeyen neyin içine! girmek istiyorsa gitsin onun içine girsin! Bana karışma cüretini göstermesin. Kim oluyorsun ki sen bana karışıyorsun ? Kim oluyorsun ki? Hedef göstererek insanları kışkırtıyorsun. Kim oluyorsun ki? Başlığın değiştirilmesini konunun kilitlenmesini istiyorsun. Benim burası benim! benim ve arkadaşlarımın. Evet msn’e döndürdüm ne olacak . Belki SERBEST MUHABBET KÖŞESİ olduğundandır ne dersin?

Kime akıl veriyorsun msn ini al orda konuş diye. Ben bu kahvedeki herkesle telefonda da konuşuyorum. MSN’de de yüz yüzede zaten. Hepimiz için geçerli bu . Biz dostuz zaten paylaşım içersindeyiz. Kime niye bunun hesabını vereceğim ben.

Bir kişiyi hedef göstermenin manası ne? Benim binin üzerinde mesajım var teknik sayfalarda iki bin tane de burada var kime ne? Ben bugün organize ettiğim geziden geliyorum. Bu kahvede organize ettiğim geziden bundan da kime ne?

Kim nerede olmak istiyorsa gitsin orada olsun. Başkalarının nerede olacağına karar vermesin.

Ve gelelim size arkadaşlar. Dostlarım olduğunuz için bazılarının anlayamayacağı kadar samimiyetimiz olduğu için size daha çok kızgınım. Ve hatta yazıklar olsun size. Bumudur verdiğiniz tepki! Bumudur bu saygısızlığın cevabı! Bumudur sizin arkadaşınıza sahip çıkma şekliniz! Adamın biri çıkmış (siz bey diye hitap etmeye devam edin) kahvenin orta yerine etmiş! Hedef aldığı kişi üyelikten çıkmış bu derece rencide olmuş. Bumudur tepkimiz..

Şimdi diyorum ki herkese. Bende samimi olduğum herkesin cebi veya msn’si var. (doğal olarak) Ulaşacağım SEVGİLİ ! arkadaşımıza ve geri dönmesi içinde rica edeceğim.
Eğer kırmaz geri dönerse de sizde sahip çıktığınızı gösterin..

Tüm dostlara saygılarımla….

alpaslanepli' Alıntı:
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Keyifle tamamladığım bir gezinin ardından oturdum bilgisayar başına dostlarımla bir iki kelam edeyim. Güzel günümü hoş sohbetle tamamlayayım dedim.

Kahveyi dün gece bıraktığım yerden itibaren okurken birden bire adını koyamayacağım kadar ÇİRKİN, SAYGISIZ, SALDIRGAN bir mesajla karşılaştım.

Ne dediğinden haberi olmayan bir adam çıkmış dedektif edasıyla kendince (çok zeki ya) bir araştırma yapmış elde ettiği üstün başarılı! Sonuçları da buraya yazmış. Bir insanı direk hedef alan rencide eden saygısızca fütursuzca yazılar yazmış..

Nerede olduğunun bile farkına varmadan. Biz bu kahveyi kurarken sırf istediğimiz muhabbeti yapabilelim diye kurduk. Adının JEEP kahvesi olmasının hiçbir önemi yok. JEEP ‘ciyiz bu ismide kullanırız JEEP’e binende misafirimiz ata binende sınırlama koymadık.

Teknik sayfalarda bunu yapmamak için kurduk bu kahveyi. Bu muhebbetin içine girmek istemeyen neyin içine! girmek istiyorsa gitsin onun içine girsin! Bana karışma cüretini göstermesin. Kim oluyorsun ki sen bana karışıyorsun ? Kim oluyorsun ki? Hedef göstererek insanları kışkırtıyorsun. Kim oluyorsun ki? Başlığın değiştirilmesini konunun kilitlenmesini istiyorsun. Benim burası benim! benim ve arkadaşlarımın. Evet msn’e döndürdüm ne olacak . Belki SERBEST MUHABBET KÖŞESİ olduğundandır ne dersin?

Kime akıl veriyorsun msn ini al orda konuş diye. Ben bu kahvedeki herkesle telefonda da konuşuyorum. MSN’de de yüz yüzede zaten. Hepimiz için geçerli bu . Biz dostuz zaten paylaşım içersindeyiz. Kime niye bunun hesabını vereceğim ben.

Bir kişiyi hedef göstermenin manası ne? Benim binin üzerinde mesajım var teknik sayfalarda iki bin tane de burada var kime ne? Ben bugün organize ettiğim geziden geliyorum. Bu kahvede organize ettiğim geziden bundan da kime ne?

Kim nerede olmak istiyorsa gitsin orada olsun. Başkalarının nerede olacağına karar vermesin.

Ve gelelim size arkadaşlar. Dostlarım olduğunuz için bazılarının anlayamayacağı kadar samimiyetimiz olduğu için size daha çok kızgınım. Ve hatta yazıklar olsun size. Bumudur verdiğiniz tepki! Bumudur bu saygısızlığın cevabı! Bumudur sizin arkadaşınıza sahip çıkma şekliniz! Adamın biri çıkmış (siz bey diye hitap etmeye devam edin) kahvenin orta yerine etmiş! Hedef aldığı kişi üyelikten çıkmış bu derece rencide olmuş. Bumudur tepkimiz..

Şimdi diyorum ki herkese. Bende samimi olduğum herkesin cebi veya msn’si var. (doğal olarak) Ulaşacağım SEVGİLİ ! arkadaşımıza ve geri dönmesi içinde rica edeceğim.
Eğer kırmaz geri dönerse de sizde sahip çıktığınızı gösterin..

Tüm dostlara saygılarımla….

kardeş ağzına sağlık okuduysan ben zaten fikrimi açık açık söyleyip kimsenin ayşime direkt hedef alamayacını söyleyip ağzı olan konuşuyor şeklinde bitirdim ama başka desteklerinde gelmesi gerekirdi birde beatrix vetosunu yazdı dediğim gibi daha çok tepki beklerdim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR