Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 503,986

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

sende fanatiksin sanırım derler derlere kadar biliyorsan ;D

:smiley: bu sene pek ısınamadım ama evet öyle. Hatta geçen seneye kadar işlerimiz çok iyiydi çok yoğunduk (Allah'ım ogünleri geri getir. Amin.) Mesaiye kalırdıkta her gün. Perşembe günleri alırdık yiyecek içecekleri otururduk tv başına. Evde hatunlar kocaları çalışıyor sanardı biz parti verirdik ;D Televizyonuda sırf diziyi izlemek için ben evden getirmiştim...

bu sene diziye müdahale ettiler diziyi yumaşatıp ılımlı yapmaya başladılar yakında brezilya aşk dizileri gibi olacak ve bende ilk bölümünden beri izlediğim bu diziye veda edicem.....polatın annesi nediyor evlenince biraz düzelir dedim ama yok .....varmı böyle bir diyolokk yaaa ;D ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
bu sene diziye müdahale ettiler diziyi yumaşatıp ılımlı yapmaya başladılar yakında brezilya aşk dizileri gibi olacak ve bende ilk bölümünden beri izlediğim bu diziye veda edicem.....polatın annesi nediyor evlenince biraz düzelir dedim ama yok .....varmı böyle bir diyolokk yaaa ;D ;D ;D

Abi kadın olan sahneleri zaplıyordum zaten. ;D şimdi evlendi hepten suyu çıktı..
Bu arada polatın BMW lpg'li diyorlar ne yakıyordur sence ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Abi kadın olan sahneleri zaplıyordum zaten. ;D şimdi evlendi hepten suyu çıktı..
Bu arada polatın BMW lpg'li diyorlar ne yakıyordur sence ;D ;D ;D

EEEE Alpaslan ben haksızmıyım jeep ciler dizi seyrediyordur derken :D :D :D

;Dhakket onun bazen kullandığı bir jeep var o navigatörmü bu yeni chery mi ne çin jeep lerindemi bilgin varmı

oooo içimizde gözetleniyoruz birileri bizi gözetliyorrr ;D demedi deme alp

Polat yakında Mahindra üretimi CJ cipe binecekmiş ;D

acemi80' Alıntı:
EEEE Alpaslan ben haksızmıyım jeep ciler dizi seyrediyordur derken :D :D :D
Hocam ben Binbir gece Sonbahar Baba ocagi Kavak yelleri vs vs Vallahi hepsini seyrediyorum :D :D Onceki seneye kadar esime cok kiziyordum ama artik bende seyreder oldum :D :D

ooo land kahvesi kapandı galiba yada sıkıldınız yok bişey otur oturr tabi vakit geçmez ;D

ufukozkan' Alıntı:
Hocam ben Binbir gece Sonbahar Baba ocagi Kavak yelleri vs vs Vallahi hepsini seyrediyorum :D :D Onceki seneye kadar esime cok kiziyordum ama artik bende seyreder oldum :D :D

Ya Ufuk abi bi sus Allah'ını seversen. Şimdi iki saat toparlamaya uğraşacağız, çirkeflik yapacağız, çamura yatacağız falan filan . :D

alpaslanepli' Alıntı:
Ya Ufuk abi bi sus Allah'ını seversen. Şimdi iki saat toparlamaya uğraşacağız, çirkeflik yapacağız, çamura yatacağız falan filan . :D
alpaslan iadei ziyaret yapalım istersen hak geçmesin ama tozludur oralar bide ingiliz soğukluğu ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR