alpaslanepli
Zirve
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
Derleeeer. derler! Demedi deme derleeer!! ;D
Derleeeer. derler! Demedi deme derleeer!! ;D
ayhanbursa' Alıntı:bu sene diziye müdahale ettiler diziyi yumaşatıp ılımlı yapmaya başladılar yakında brezilya aşk dizileri gibi olacak ve bende ilk bölümünden beri izlediğim bu diziye veda edicem.....polatın annesi nediyor evlenince biraz düzelir dedim ama yok .....varmı böyle bir diyolokk yaaa ;D ;D ;D
alpaslanepli' Alıntı:Abi kadın olan sahneleri zaplıyordum zaten. ;D şimdi evlendi hepten suyu çıktı..
Bu arada polatın BMW lpg'li diyorlar ne yakıyordur sence ;D ;D ;D
acemi80' Alıntı:EEEE Alpaslan ben haksızmıyım jeep ciler dizi seyrediyordur derken![]()
![]()
![]()
Bende merak ediyorum Bilen varmi ?ayhanbursa' Alıntı:;Dhakket onun bazen kullandığı bir jeep var o navigatörmü bu yeni chery mi ne çin jeep lerindemi bilgin varmı
Hocam ben Binbir gece Sonbahar Baba ocagi Kavak yelleri vs vs Vallahi hepsini seyrediyorumacemi80' Alıntı:EEEE Alpaslan ben haksızmıyım jeep ciler dizi seyrediyordur derken![]()
![]()
![]()
ayhanbursa' Alıntı:;Dhakket onun bazen kullandığı bir jeep var o navigatörmü bu yeni chery mi ne çin jeep lerindemi bilgin varmı
ufukozkan' Alıntı:Hocam ben Binbir gece Sonbahar Baba ocagi Kavak yelleri vs vs Vallahi hepsini seyrediyorum![]()
Onceki seneye kadar esime cok kiziyordum ama artik bende seyreder oldum
![]()
![]()
alpaslan iadei ziyaret yapalım istersen hak geçmesin ama tozludur oralar bide ingiliz soğukluğu ;D ;Dalpaslanepli' Alıntı:Ya Ufuk abi bi sus Allah'ını seversen. Şimdi iki saat toparlamaya uğraşacağız, çirkeflik yapacağız, çamura yatacağız falan filan .![]()