KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bu sene pek ısınamadım ama evet öyle. Hatta geçen seneye kadar işlerimiz çok iyiydi çok yoğunduk (Allah'ım ogünleri geri getir. Amin.) Mesaiye kalırdıkta her gün. Perşembe günleri alırdık yiyecek içecekleri otururduk tv başına. Evde hatunlar kocaları çalışıyor sanardı biz parti verirdik ;D Televizyonuda sırf diziyi izlemek için ben evden getirmiştim...
bu sene diziye müdahale ettiler diziyi yumaşatıp ılımlı yapmaya başladılar yakında brezilya aşk dizileri gibi olacak ve bende ilk bölümünden beri izlediğim bu diziye veda edicem.....polatın annesi nediyor evlenince biraz düzelir dedim ama yok .....varmı böyle bir diyolokk yaaa ;D ;D ;D
bu sene diziye müdahale ettiler diziyi yumaşatıp ılımlı yapmaya başladılar yakında brezilya aşk dizileri gibi olacak ve bende ilk bölümünden beri izlediğim bu diziye veda edicem.....polatın annesi nediyor evlenince biraz düzelir dedim ama yok .....varmı böyle bir diyolokk yaaa ;D ;D ;D
Hocam ben Binbir gece Sonbahar Baba ocagi Kavak yelleri vs vs Vallahi hepsini seyrediyorum Onceki seneye kadar esime cok kiziyordum ama artik bende seyreder oldum
Hocam ben Binbir gece Sonbahar Baba ocagi Kavak yelleri vs vs Vallahi hepsini seyrediyorum Onceki seneye kadar esime cok kiziyordum ama artik bende seyreder oldum