KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Abi senin viskide dipsiz kuyu he. Ne bitmez viskiymiş bea. İçine güzel marmara doldurup doldurup lancılaramı kandırıyon abi.
Bak bu işin sonu sabah namazına kadar gider ha ;D
Ya bu arada bugün millete bir haller oldu. Sabahtan beri sitede adam araki bulasın gece oldu millet coştu. Nereye yetişeceğimi şaşırdım. Hala sizin mesajlara gelen cevap bölümünü 14 den aşağı çekemedim. Okuyamadığım yerler var hala. İlk kez bu kadar aktif gördüm konuları.. Yetişemiyoooruuum... ;D
Ya bu arada bugün millete bir haller oldu. Sabahtan beri sitede adam araki bulasın gece oldu millet coştu. Nereye yetişeceğimi şaşırdım. Hala sizin mesajlara gelen cevap bölümünü 14 den aşağı çekemedim. Okuyamadığım yerler var hala. İlk kez bu kadar aktif gördüm konuları.. Yetişemiyoooruuum... ;D
İtince açılır, zaten kilitlenmemiş.
Unutmayın, kilitleyin, mahallenin çocuklarının ne yapacağı belli olmaz. Bizim duvara olur olmaz şeyler yazmışlar...
Offf offf ne bitmez çilem var benim. Gece kapa sabah kalk sahip çık . İki dakika boş bırakmaya gelmiyor...
Ömer günaydın kardeşim. Siz landcılar bu fotoğraf hilelerini çok kullanıyorsunuz ya açı falan ;D
Sende mi öğrendin bunu. Avatarda senin araç limuzin gibi duruyor. Uzattırdın mı?