KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Offf offf ne bitmez çilem var benim. Gece kapa sabah kalk sahip çık . İki dakika boş bırakmaya gelmiyor...
Ömer günaydın kardeşim. Siz landcılar bu fotoğraf hilelerini çok kullanıyorsunuz ya açı falan ;D
Sende mi öğrendin bunu. Avatarda senin araç limuzin gibi duruyor. Uzattırdın mı?
Offf offf ne bitmez çilem var benim. Gece kapa sabah kalk sahip çık . İki dakika boş bırakmaya gelmiyor...
Ömer günaydın kardeşim. Siz landcılar bu fotoğraf hilelerini çok kullanıyorsunuz ya açı falan ;D
Sende mi öğrendin bunu. Avatarda senin araç limuzin gibi duruyor. Uzattırdın mı?
Temel, dere kenarinda oturuyormus.
Oradan jeeple geçmekte olan bir adam suyun derin olup
olmadigini sormus.
Temel: - Derin degildir geçebilirsin demis. Adamda Temel'e
güvenerek suya jeepiyle girmis.
Jeep bir anda sulara gömülmüs. Kan ter içinde sudan çikan adam
Temel'in yakasina yapismis:
- Hani derin degildi ulan.
Temel : - Abi vallahi benim suçum yok, demin bir land rover
geçiyordu su kapısına gelmıyordu.
Ben fıkraya neredeyse hiç dokunmadım sayılır. Sadece Land Rover kelimesini ekledim, jeep kısmı aynen orjinali gibi...Zaten bizim jeeplere takılmamız onları değerli görmemizden. Jeepçilerde LR yi değerli görüyorlar. Gerçi buralarda bir yerlerde yan yana jeep ve LR vardı bir resimde, o resime göre jeepçiler LR nin kaputun üstünü pek göremiyorlar ya neyse...