Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 503,115

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

bakayım bende hediyeyi merak ettimm ;D

Günaydın....

Kimse yok mu? :smiley: saklanıyor musunuz yoksa :smiley:

Ufuk abiiiiiiiiiiiiii, Alpaslaaaannnn,

Nerdesiniz yav :smiley:

Kimse yok! :smiley:

Arkadaşlar,

Dün bütün akşam Alpaslan' ı aradım telefonla,
Sohbet etmek istedim, bide arabasını merak ettim, ne yaptı diye...
evide aradım, açmadı.....
Baktım, en son öğleden sonra online olmuş...

Telaşlandım sonra, acaba şeker kızı felan mı rahatsızlandı!

Bilgisi olan var mı?

Nuray................ Ay, pardon :smiley:

Alpaslan Ara Beni Kuşum! :smiley:

Ünal abi günaydın.. Sana soralım bakalım.. Sende revolver shaker makas küpesi varmıdır.. Birde 35 stepne lastiğe ihtiyacım var. 15 jant. Jantı ile birlikte bulabilirmiyiz. Benim cj ye MT olsa süper olur..

Alfonse' Alıntı:
Arkadaşlar,

Dün bütün akşam Alpaslan' ı aradım telefonla,
Sohbet etmek istedim, bide arabasını merak ettim, ne yaptı diye...
evide aradım, açmadı.....
Baktım, en son öğleden sonra online olmuş...

Telaşlandım sonra, acaba şeker kızı felan mı rahatsızlandı!

Bilgisi olan var mı?

Nuray................ Ay, pardon :smiley:

Alpaslan Ara Beni Kuşum! :smiley:

Arkadaşım ara beni kuşum muhabbetini bilmeyenler yanlış anlayacak demedi deme ;D

Benim dün off günümdü.

ERLER' Alıntı:
Alpaslan abi naber nasıl gidiyor:smiley:
tabi alpaslan abi zj sahibi ya yardımcı olucak jeep konusunda almadın dimi hala jeep ..erler ;D

ayhanbursa' Alıntı:
tabi alpaslan abi zj sahibi ya yardımcı olucak jeep konusunda almadın dimi hala jeep ..erler ;D

Yahu selam verene bile sataşıyor bu nasıl adam anlamadım ki. Yapıcı olalım lütfen kırıcı değil. Bakınız araç arayan bir yeni üyemiz size kırılmış. Jeep sitesinde opel önermişsiniz. Çok ayıp. Sizi çizginizi gözden geçirmeye davet ediyorum. Üstelik ERLER XJ arayan biri. Bari ona tahammül gösterin. İyi forumlar.... ;D

Alpaslan abi Ayhan abide olmasa sende uğraşacak adam bulamıyacaksın ha:smiley:

ERLER' Alıntı:
Alpaslan abi Ayhan abide olmasa sende uğraşacak adam bulamıyacaksın ha:smiley:

Yok be uğraşcak adam aradığım yok. Çok arasam girerim land kahvesine bu landların niye kaşının üstünde göz var derim olur biter. Uğraş dur bin tane adamla. Yok 1000 çok oldu bin tane landcı nerdeee! ;D zaten kaç tane üretildiki bunlar...!!!!

Neyse konuya geri döneyim. Bizimkisi uğraşma değil. Husumet! Sen çık arada kalma. Daha gençsin. Biz yaktık gemileri! ya o ya ben birimiz fazlayız buralara ;D ;D ;D

Alpaslan abi benim işi halletmişler satışını faksladılar bana yarın istanbula gidip alıyorum kısmetse

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR