KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Dün bütün akşam Alpaslan' ı aradım telefonla,
Sohbet etmek istedim, bide arabasını merak ettim, ne yaptı diye...
evide aradım, açmadı.....
Baktım, en son öğleden sonra online olmuş...
Telaşlandım sonra, acaba şeker kızı felan mı rahatsızlandı!
Ünal abi günaydın.. Sana soralım bakalım.. Sende revolver shaker makas küpesi varmıdır.. Birde 35 stepne lastiğe ihtiyacım var. 15 jant. Jantı ile birlikte bulabilirmiyiz. Benim cj ye MT olsa süper olur..
Dün bütün akşam Alpaslan' ı aradım telefonla,
Sohbet etmek istedim, bide arabasını merak ettim, ne yaptı diye...
evide aradım, açmadı.....
Baktım, en son öğleden sonra online olmuş...
Telaşlandım sonra, acaba şeker kızı felan mı rahatsızlandı!
Yahu selam verene bile sataşıyor bu nasıl adam anlamadım ki. Yapıcı olalım lütfen kırıcı değil. Bakınız araç arayan bir yeni üyemiz size kırılmış. Jeep sitesinde opel önermişsiniz. Çok ayıp. Sizi çizginizi gözden geçirmeye davet ediyorum. Üstelik ERLER XJ arayan biri. Bari ona tahammül gösterin. İyi forumlar.... ;D
Yok be uğraşcak adam aradığım yok. Çok arasam girerim land kahvesine bu landların niye kaşının üstünde göz var derim olur biter. Uğraş dur bin tane adamla. Yok 1000 çok oldu bin tane landcı nerdeee! ;D zaten kaç tane üretildiki bunlar...!!!!
Neyse konuya geri döneyim. Bizimkisi uğraşma değil. Husumet! Sen çık arada kalma. Daha gençsin. Biz yaktık gemileri! ya o ya ben birimiz fazlayız buralara ;D ;D ;D