Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 503,115
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ben yarın bi bakayım birisi hurdaya çıkarmışdı çillop gibi arabayı olmadı ondakini sökeriz :smiley:)haber veririm ben sana

Etiketler

ulusotomotiv' Alıntı:
ben yarın bi bakayım birisi hurdaya çıkarmışdı çillop gibi arabayı olmadı ondakini sökeriz :smiley:)haber veririm ben sana

Valla aynen öyle bir şey arıyorum. Sıfır orjinali 265 euro. Yan sanayinin hiç birini ustama beğendiremiyorum. Neticede iyiliğim için söylüyor. Defalarca taktım randıman alamadım diyor. Geriye temiz bir çıkma bulmak kalıyor... Bir sor sana zahmet...

yarın bakayım haber veririm sana koltuk falanda lazımsa söyle yada başka bişe konsüle kadar alırısz hepsini :smiley:))))))))))

Bugün iş yok anlaşıldı.. Ben sabah 6'da kalkacağım. Bostancı yollarına düşeceğim. 50 km. benim evden.... Kapıyorum bugün erkenden. Anahtar paspasın altında. Sıkılan açar girer içeri... Hadi iyi geceler.....

KAPALI

kapıya bekçiyi koydummm sen rahat ol[attachment=1]

DSC03626.jpg

bu olmadan rahattın ya ben bunları yazıyommm evi taşıycam ist bula görücen ;D arada mesafe var diye atıyonn bakalım at

ibrahimede dedim bu alp bir anda parlıyor değişiyor diye dimi ibrahimm ;D ;D

Hımmmm. Tamam. Ufuk bu dükkanı kapamış, kapıya da bekçi koymuşlar, ben de gidip yatayım bari.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR