Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 505,619
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

çayı koyda arkadaşım sandelyeleri çalmış larmı ben mi göremiyorum bune ya kimse malımıza sahip çıkmamışşş neyse...yeniden yapılanma süreci başlarr ;)

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
Konusdum simdi tum arkadaslarla herkesler offroad yapiyor yahu Bende Alanyada oole saga sola bakiyorum :smiley: Bayildim artik :smiley:

Ufuk beycim dim çayında off road yap bak oralarıda süperdir

alpaslanepli' Alıntı:
Valla ya bu ne abicim. İki sayfa gitmemiş. Gidende ite kaka girmiş. Yolunu şaşıranlar falan girmiş. Bu nasıl sahip çıkma. Nerede İbraaam! Nerede Ufuk abi nerede Ahmet abi. Hanimiş Jeadevi. Bahriyeli girmiş yalandan oda girmesede olurdu ;D bu ne yaa.

Herkese selam diyerek açalım bari tekrardan. Sen masaları düzelt ben çayı koydum.

Atayım bir ki resimde millet büyük buluşmayı bi kafada canlandırsın :smiley:

ayhan ve alpaslan biz meraktan çıldırdık siz gayet pişkin geliyorsunuz anlatın bakalım neoldu iskender partisi verdinizmi?

ayhanbursa' Alıntı:
çayı koyda arkadaşım sandelyeleri çalmış larmı ben mi göremiyorum bune ya kimse malımıza sahip çıkmamışşş neyse...yeniden yapılanma süreci başlarr ;)

kardeşim maceraları bekliyoruz 2 gundur fıtık olduk burda aaaaaaaaaa!!!!!

ahmetergun' Alıntı:
Ufuk beycim dim çayında off road yap bak oralarıda süperdir
.abi oesaj saat 11 lerde yazılmış sen şimdi cevap verşiyorsun bide biz yokmuşuz gibi yaaa ahmet abiş sen bizi artık sevmiyormusun ...görmezden mi geliyorsun ;)

şimdi siz geldinizya dolar ve taşar burası lr kahvesi tatile girdi ve kapandı zaten ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
muhteşem ikili ne yaptı acaba büyük buluşma gerçekleşti mi?
;D
...hee buda desti izdivaç seyrediyor sanki noldu elekrik aldılarmı ...beğendilermiii bu ne yaaaaaaa nerden gelir böyle adamlar bu kahveye anlamammm........... ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.abi oesaj saat 11 lerde yazılmış sen şimdi cevap verşiyorsun bide biz yokmuşuz gibi yaaa ahmet abiş sen bizi artık sevmiyormusun ...görmezden mi geliyorsun ;)

görür görmez mesajları attımya özlediğimizi belirtim simdide sen naz yapıyorsun ;D

ayhanbursa' Alıntı:

yarın gider kardeş ben söyleyeyimde

ahmetergun' Alıntı:
kardeşim maceraları bekliyoruz 2 gundur fıtık olduk burda aaaaaaaaaa!!!!!
......görük abi board oynamışsın bol bol sıkıntıdannnnn ;D ;D

Evet arkadaşlar ve abilerim. Öncelikle bir adam olmaya çalışıp ciddi ciddi bir iki şey yazmak istiyorum. Ama becerebilirmiyim söz vermiyorum 

Cumrtesi sabahı herkesin bildiği üzere Bursa’ya Ayhan’ın yanına gittim. Burada ki samimiyetimiz oldukça ilerlemiş olmasına karşın biz tanışmamıştık. İstanbul _ Bursa arasıda çok uzak bir mesafe değil neticede gideyim şu adamı bir göreyim dedim. Bakalım elektrik alabilecekmiyim Oda gelebilirdi tabi ama kendisi biraz pinti olduğu için aracının yakacağı LPG’yi hesapladığında ne gelcem ulan! Dedi.

Neyse uzatmayayım. Uzatırsam ciddiyetim kayboluyor 

Gittim Bursa’ya tüm günü Bursa’da geçirip gecesi döndüm tekrar. Zaten emin olduğum bir şeyi teyid ederek dönmüş oldum. Zira biz her ne kadar yüz yüze tanışmasakta burada ki paylaşımımızdan ortaya çıkan şuydu ki biz iki iyi dostuz. Bunu orada perçinlemiş olduk.

Zira sağolsun geldiğim dakikadan itibaren tüm gün tüm içtenliği ve samimiyetiyle beni ağırladı. Bonkörlüğünüde söylemeden geçemeyeceğim. Eli cebinden çıkmadı. Dua etsin az yiyen adamım 

Ciddiyet ile uzatıp can sıkmak istemiyorum. Burası eğlence yeri ve bende birazdan resimleri atarken olabildiğine eğlenceli kılmak için gerçekleri saptıracağım tabi ki de. Önden gerçek düşüncelerimi paylaşmak isterim. Şu kahvedeki herkesin tanıması oturup sohbet etmesi yüz yüze paylaşıma girmesi gereken kaliteli on numara bir adam Ayhan.

Tekrar sağol dostum. Güzel bir gündü geldiğime kesinlikle ve kesinlikle değdi..

Şimdi resimleri ve hikayesini yazacağım. Araya girmezseniz sevinirim.

alpaslan sen ben ve ayhan topu topu 3 kişiyiz 100 kişiye hitap etmiyorsun yani iskender yedinmi onu söyle

ayhan ne yaptınsa bu adamı ıyı doyurmussun kelama duzgun başladı kardeş

alpaslanepli' Alıntı:
Evet arkadaşlar ve abilerim. Öncelikle bir adam olmaya çalışıp ciddi ciddi bir iki şey yazmak istiyorum. Ama becerebilirmiyim söz vermiyorum 

Cumrtesi sabahı herkesin bildiği üzere Bursa’ya Ayhan’ın yanına gittim. Burada ki samimiyetimiz oldukça ilerlemiş olmasına karşın biz tanışmamıştık. İstanbul _ Bursa arasıda çok uzak bir mesafe değil neticede gideyim şu adamı bir göreyim dedim. Bakalım elektrik alabilecekmiyim Oda gelebilirdi tabi ama kendisi biraz pinti olduğu için aracının yakacağı LPG’yi hesapladığında ne gelcem ulan! Dedi.

Neyse uzatmayayım. Uzatırsam ciddiyetim kayboluyor 

Gittim Bursa’ya tüm günü Bursa’da geçirip gecesi döndüm tekrar. Zaten emin olduğum bir şeyi teyid ederek dönmüş oldum. Zira biz her ne kadar yüz yüze tanışmasakta burada ki paylaşımımızdan ortaya çıkan şuydu ki biz iki iyi dostuz. Bunu orada perçinlemiş olduk.

Zira sağolsun geldiğim dakikadan itibaren tüm gün tüm içtenliği ve samimiyetiyle beni ağırladı. Bonkörlüğünüde söylemeden geçemeyeceğim. Eli cebinden çıkmadı. Dua etsin az yiyen adamım 

Ciddiyet ile uzatıp can sıkmak istemiyorum. Burası eğlence yeri ve bende birazdan resimleri atarken olabildiğine eğlenceli kılmak için gerçekleri saptıracağım tabi ki de. Önden gerçek düşüncelerimi paylaşmak isterim. Şu kahvedeki herkesin tanıması oturup sohbet etmesi yüz yüze paylaşıma girmesi gereken kaliteli on numara bir adam Ayhan.

Tekrar sağol dostum. Güzel bir gündü geldiğime kesinlikle ve kesinlikle değdi..

Şimdi resimleri ve hikayesini yazacağım. Araya girmezseniz sevinirim.
.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR