KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
EŞŞEK değilim ya. Elimiz boş gitmek olmaz. İstanbul'un en meşhur şeyi ne diye düşündüm önce. Sonrada öyle bir şey olsun ki dedim Bursa'da asla bulunmayacak bir şey olsun. Ne olsun ? ne olsun? derken buldum!... ;D
Sonra hesap ödeme işi gelince bir alengir cevirdi ama hiç bi şey anlamadım. Bir ara ben telefonla konuşur gibi yapıyordum. Var mı? sende bi ellilik falan dedi ama anlamaza vurdum. Nasıl anlaştı bilmiyorum ??? ;D
Aracım hassas benim negatif bir havasezinledimmiydi hemen tepki verir. Ayhan'ın soğukluğu onuda etkilemiş olacak ki bozuldu. Camı arıza yaptı. Gittik sanayiye tabi Ayhan'ın çevre sıfır. Bir tane kapı kilitçi tanımıyor. Ratgele bir yere girdik o da beceriksiz çıktı ;D 3 saatte anca yaptı.. ;D
Bu arada bu sapık ruhlu Ayhan! ben Yalova'ya indiğimde oradaymış. Arkamdan gelip bir yerde önümü kesmeyi düşünmüş. Ama unuttu ki bende ZJ var onda XJ ben yalnız yolculuk yaparken basarım. Bursa'ya kadar meğersem peşimdeymiş ama yetişememiş 80 km. yolu birlikte gitmişiz aslında Gel gelelim arkamda görülmeyecek kadar gerideydi Arada bir arayarak yolda radar var yavaaaaş git! diye yetişme planları yapsada olmadı işte. Bursa girinşinde karşılaştık anca ;D
Veeeee veeee veeee büyük sürpriz!
Aslında sürpriz değil. Ben Ergun abiyi arayarak abi kurtar beni buradan bu psikopat beni salmayacak gibime geliyor! Korkuyorum abüüü! Dedim... Oda kaç tane Alpaslan var bu memlekette diyerek beni kurtarmaya geldi ;D
ayy inanmıorum yaaa..........ben varken gelmediniz...orda olan bile aramadı bursa'da beni.....simdi sefa yapıyonuz...alcagınız olsun sizin...üçünüzünde....:/