KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yok alpaslan abi ya ayarlamaya çalışıyodum pazar gününü malesef böle bi vukuat yaşandı ergun abiylede konuştum zaten hatta dün biraz denedim pedallara basmayı ama daha doğru dürüst yürüyemiorum bile abi
yok alpaslan abi ya ayarlamaya çalışıyodum pazar gününü malesef böle bi vukuat yaşandı ergun abiylede konuştum zaten hatta dün biraz denedim pedallara basmayı ama daha doğru dürüst yürüyemiorum bile abi
Biliyorum biliyorum şaka yapıyorum. Ergun abiyi arayıp gelemiyeceğini söylediğinde biz beraberdik. Duydum.. Çok geçmiş olsun. Gerçi iyi olmuş gelemediğin. İlk off-road deneyiminde batıp kalan olmuş olabilirdin. Saplanıp kalmaya çok müsait yerlere gittik.
Biliyorum biliyorum şaka yapıyorum. Ergun abiyi arayıp gelemiyeceğini söylediğinde biz beraberdik. Duydum.. Çok geçmiş olsun. Gerçi iyi olmuş gelemediğin. İlk off-road deneyiminde batıp kalan olmuş olabilirdin. Saplanıp kalmaya çok müsait yerlere gittik.
Abi videolar üzerine pazarlıklar sürüyor. Prensip olarak anlaşma masasından kalkmadan karar vermiyoruz. Ayhan en son Bursa'da bir daire bir XJ JEEP ve 10 bin lira nakit teklif etti koymayalım diye. Ergun abi daire iki tane olsun diyor. Henüz anlaşamadık yani.. Ama düşün videolar ne ses getirecek! dönen pazarlık rakamlarından tahmin et ;D