ilkakdeniz' Alıntı:bna kimse demiyor öyle bişey
ulan diyorum yaaa
kimse beni sevmiyo diye valla doğru
;D
ahmetergun' Alıntı:komando bahriyelilere bulaşma yolun sonra bir vapura düşer arabalı şehirhatları karışmam sonra denizde biz ne komandolar gördük hepsi kuzu oluyor ;D ;D ;D ;D ;D
hakki' Alıntı:alpaslan abi ya nie herkes böyle dio ;D
herkes alpaslanabinle gitme tanışma boşver flan diyo anlamadım ben![]()
398-400 o civardaufukozkan' Alıntı:aynen oyle kac sayfa gerideki![]()
alpaslanepli' Alıntı:Yok yok Ahmet abi taktı bana bugün. Bu kayıkçı fena etkiledi anlaşıldı. Ben pazartesi ıcetea nin içine attımmıydı fare ilacını tamamdır. Ahmet abi yine sever beni zamanla ;D
alpaslanepli' Alıntı:Şöyle izah edeyim Hakkı'cım. Bunlar benimle ilk off-road tanışmalarında peşime takılıyorlar sonrada geçtğim yerlerden geçemeyip saplanınca bu işten soğuyorlar. Bu yüzdende önce biraz tecrübelen öyle tanış Alpaslan'la demeye getiriyorlar . Kötü bir niyetleri yok yani ;D
ufukozkan' Alıntı:aynen oyle kac sayfa gerideki![]()
alpaslanepli' Alıntı:Şöyle izah edeyim Hakkı'cım. Bunlar benimle ilk off-road tanışmalarında peşime takılıyorlar sonrada geçtğim yerlerden geçemeyip saplanınca bu işten soğuyorlar. Bu yüzdende önce biraz tecrübelen öyle tanış Alpaslan'la demeye getiriyorlar . Kötü bir niyetleri yok yani ;D
;D ;D ;Dilkakdeniz' Alıntı:arkadaşım tehdit etme tehdit etme
hiç bişey yapamazsak çıkartma gemisine bineriz biz....
;D ;D
vallahi denizde giden neye binersen bin deniz yaptımı kurt bile kuzu olur
ufukozkan' Alıntı:100 sayfami yazdiniz yahu bu ne be![]()
dakaltan' Alıntı:O tam olarak öyle değilmiş. Alpaslan gözü kesmediği yere acemisin diye önce seni gönderir, geçemezsen videoya çekr, burada yayınlar. Geçersen de görmezden gelir... ;D
dakaltan' Alıntı:O tam olarak öyle değilmiş. Alpaslan gözü kesmediği yere acemisin diye önce seni gönderir, geçemezsen videoya çekr, burada yayınlar. Geçersen de görmezden gelir... ;D
dakaltan' Alıntı:Ama güzel kardeşim sen de pek bir gönüllüsün. Yaşa ve gör. Ben şahsen tanıştım ama bak kaç gün geçti, daha yeni yeni kendime geliyorum...
hakki' Alıntı:doğrudur alpaslan abi adını cok duydum![]()