Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 506,542

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ilkakdeniz' Alıntı:
bna kimse demiyor öyle bişey
ulan diyorum yaaa
kimse beni sevmiyo diye valla doğru

;D

Ama güzel kardeşim sen de pek bir gönüllüsün. Yaşa ve gör. Ben şahsen tanıştım ama bak kaç gün geçti, daha yeni yeni kendime geliyorum...

ahmetergun' Alıntı:
komando bahriyelilere bulaşma yolun sonra bir vapura düşer arabalı şehirhatları karışmam sonra denizde biz ne komandolar gördük hepsi kuzu oluyor ;D ;D ;D ;D ;D

arkadaşım tehdit etme tehdit etme
hiç bişey yapamazsak çıkartma gemisine bineriz biz....
;D ;D

hakki' Alıntı:
alpaslan abi ya nie herkes böyle dio ;D
herkes alpaslanabinle gitme tanışma boşver flan diyo anlamadım ben :D

Şöyle izah edeyim Hakkı'cım. Bunlar benimle ilk off-road tanışmalarında peşime takılıyorlar sonrada geçtğim yerlerden geçemeyip saplanınca bu işten soğuyorlar. Bu yüzdende önce biraz tecrübelen öyle tanış Alpaslan'la demeye getiriyorlar . Kötü bir niyetleri yok yani ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Yok yok Ahmet abi taktı bana bugün. Bu kayıkçı fena etkiledi anlaşıldı. Ben pazartesi ıcetea nin içine attımmıydı fare ilacını tamamdır. Ahmet abi yine sever beni zamanla ;D

ben seni herzaman severim kara kaplumbağam ama ben bir bahriyeliyim onuda unutma ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Şöyle izah edeyim Hakkı'cım. Bunlar benimle ilk off-road tanışmalarında peşime takılıyorlar sonrada geçtğim yerlerden geçemeyip saplanınca bu işten soğuyorlar. Bu yüzdende önce biraz tecrübelen öyle tanış Alpaslan'la demeye getiriyorlar . Kötü bir niyetleri yok yani ;D

O tam olarak öyle değilmiş. Alpaslan gözü kesmediği yere acemisin diye önce seni gönderir, geçemezsen videoya çekr, burada yayınlar. Geçersen de görmezden gelir... ;D

alpaslanepli' Alıntı:

doğrudur alpaslan abi adını cok duydum :smiley:

ilkakdeniz' Alıntı:
arkadaşım tehdit etme tehdit etme
hiç bişey yapamazsak çıkartma gemisine bineriz biz....
;D ;D
vallahi denizde giden neye binersen bin deniz yaptımı kurt bile kuzu olur
;D ;D ;D

dakaltan' Alıntı:
O tam olarak öyle değilmiş. Alpaslan gözü kesmediği yere acemisin diye önce seni gönderir, geçemezsen videoya çekr, burada yayınlar. Geçersen de görmezden gelir... ;D

;D;D;D;D;D;D

dakaltan' Alıntı:

ha ha ulan bu camiada da her şey herkes tarafından ammada çabuk duyuluyor ;D

dakaltan' Alıntı:
Ama güzel kardeşim sen de pek bir gönüllüsün. Yaşa ve gör. Ben şahsen tanıştım ama bak kaç gün geçti, daha yeni yeni kendime geliyorum...

çok mu belli ediyorum?
::smiley: ::smiley: ::smiley:
;D ;D ;D

hakki' Alıntı:
doğrudur alpaslan abi adını cok duydum :smiley:

ya hakkı sende hemen inanma bak ilk buluşmada kırmızı boğası ile benim lr nin plakasınını okuyacak görürsün ;D :'( canım kardeşim alpaslan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR