KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Aman aman ilk deneyimini Alpaslanla yaşamadığın iyi olmuş. Off roadtan soğurdun. Tamam Ergun Abi var ama Alpaslanla tanışıp ne yapcan. Aha bak Ayhan'a tanıştı da ne oldu. Ödediği hesapla kaldı.. ;D
breh breh
bu bahriyelinin şimdi 12 metre yelkenlisi mi varmış
beim arkadaşımda da 2 metre pancar motorlu kayık var meriç fethetmediğimiz yer kalmadı
;D
Aman aman ilk deneyimini Alpaslanla yaşamadığın iyi olmuş. Off roadtan soğurdun. Tamam Ergun Abi var ama Alpaslanla tanışıp ne yapcan. Aha bak Ayhan'a tanıştı da ne oldu. Ödediği hesapla kaldı.. ;D
Yok yok Ahmet abi taktı bana bugün. Bu kayıkçı fena etkiledi anlaşıldı. Ben pazartesi ıcetea nin içine attımmıydı fare ilacını tamamdır. Ahmet abi yine sever beni zamanla ;D
Abi geri sayfalarda roman gibi görsel anlatım yaptım. Orayı görmedin mi? Tabi nereden görecen. Bu kayıkçı gerekli gereksiz yazdı durdu kimbilir kaç sayfa geriye düştü resimler ;D
breh breh
bu bahriyelinin şimdi 12 metre yelkenlisi mi varmış
beim arkadaşımda da 2 metre pancar motorlu kayık var meriç fethetmediğimiz yer kalmadı
;D
komando bahriyelilere bulaşma yolun sonra bir vapura düşer arabalı şehirhatları karışmam sonra denizde biz ne komandolar gördük hepsi kuzu oluyor ;D ;D ;D ;D ;D
Yok yok Ahmet abi taktı bana bugün. Bu kayıkçı fena etkiledi anlaşıldı. Ben pazartesi ıcetea nin içine attımmıydı fare ilacını tamamdır. Ahmet abi yine sever beni zamanla ;D