KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
komando bahriyelilere bulaşma yolun sonra bir vapura düşer arabalı şehirhatları karışmam sonra denizde biz ne komandolar gördük hepsi kuzu oluyor ;D ;D ;D ;D ;D
Şöyle izah edeyim Hakkı'cım. Bunlar benimle ilk off-road tanışmalarında peşime takılıyorlar sonrada geçtğim yerlerden geçemeyip saplanınca bu işten soğuyorlar. Bu yüzdende önce biraz tecrübelen öyle tanış Alpaslan'la demeye getiriyorlar . Kötü bir niyetleri yok yani ;D
Yok yok Ahmet abi taktı bana bugün. Bu kayıkçı fena etkiledi anlaşıldı. Ben pazartesi ıcetea nin içine attımmıydı fare ilacını tamamdır. Ahmet abi yine sever beni zamanla ;D
Şöyle izah edeyim Hakkı'cım. Bunlar benimle ilk off-road tanışmalarında peşime takılıyorlar sonrada geçtğim yerlerden geçemeyip saplanınca bu işten soğuyorlar. Bu yüzdende önce biraz tecrübelen öyle tanış Alpaslan'la demeye getiriyorlar . Kötü bir niyetleri yok yani ;D
O tam olarak öyle değilmiş. Alpaslan gözü kesmediği yere acemisin diye önce seni gönderir, geçemezsen videoya çekr, burada yayınlar. Geçersen de görmezden gelir... ;D
arkadaşım tehdit etme tehdit etme
hiç bişey yapamazsak çıkartma gemisine bineriz biz....
;D ;D
vallahi denizde giden neye binersen bin deniz yaptımı kurt bile kuzu olur
O tam olarak öyle değilmiş. Alpaslan gözü kesmediği yere acemisin diye önce seni gönderir, geçemezsen videoya çekr, burada yayınlar. Geçersen de görmezden gelir... ;D