Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 506,542

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Abi kayıkçı var beni ne yapacaksın :'(

neolen yeni gelinler gibi naz yapıyorsun herkesin yeri ayrı bu kahvenin gülü sensin dikenide komando bahriyelilere kayıkçı diyor çünki ;D

ahmetergun' Alıntı:
neolen yeni gelinler gibi naz yapıyorsun herkesin yeri ayrı bu kahvenin gülü sensin dikenide komando bahriyelilere kayıkçı diyor çünki ;D

Komandonun günahı yok, bu "gül" onu öyle yönlendiriyor ;D

buyur gel birader ben o tarihte bulgarda olucam
;D

ahmetergun' Alıntı:

"gül" derken, "diken" derken
Ayhanım bursam ne oluyor aceo
;D

Abiler ben gerçekten yatıyorum. Bu deniz ve güneş beni bozuyor. Ben kara kamplumbağasıyım. Niye sevmiyorum bu kayıkcıyı sanıyorsunuz. Cidden bozuyo SU beni ;D Yarın çok erken kalkmam gerek. Ben Cumartesi Bursa'da pazar Ormanlı program yapmış adamım. Vallah yorgunum. Müsadenizle. Yarın devam ederiz inşallah..

Herkese iyi geceler....

dakaltan' Alıntı:
Tekneyle ege adalarını geziyorlar... ;D sallantılı filan güzel bir belgesel ;D

abicim ben oraları tekne ile gezdim yunan adalarıda dahil benim gittiğim yerleri bu sene veriyorlar gani ntv de ayhanda iz tv de ama harika yerler

Allah rahatlık versin, deniz bozar adamı, sağı solu belli olmaz. Yorulmuşundur ;D

;D

Yine cevap hakkı doğuyor. Dayanamıyorum. Yok yok gerçekten yattım. Deniz tuttu hee ;D Ayhanımı öpün benim için yokken gidiyorum darılmasın. Çok petek dokulu bir yüreği var küsmesin ;D