KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
kavuklu ile pişekar canlı turneye çıktı. Turistik yerlerde canlı gösteri yapıyoruz. E artık olayı nakite çevirmenin vakti geldi. Ne öyle bedava bedava her gece. Arada midemize katık girsin ;D Sırada ki durak Edirne .. Demedi deme ;D
Abiler ben gerçekten yatıyorum. Bu deniz ve güneş beni bozuyor. Ben kara kamplumbağasıyım. Niye sevmiyorum bu kayıkcıyı sanıyorsunuz. Cidden bozuyo SU beni ;D Yarın çok erken kalkmam gerek. Ben Cumartesi Bursa'da pazar Ormanlı program yapmış adamım. Vallah yorgunum. Müsadenizle. Yarın devam ederiz inşallah..
Abiler ben gerçekten yatıyorum. Bu deniz ve güneş beni bozuyor. Ben kara kamplumbağasıyım. Niye sevmiyorum bu kayıkcıyı sanıyorsunuz. Cidden bozuyo SU beni ;D Yarın çok erken kalkmam gerek. Ben Cumartesi Bursa'da pazar Ormanlı program yapmış adamım. Vallah yorgunum. Müsadenizle. Yarın devam ederiz inşallah..
Herkese iyi geceler....
hadi yatta yarın devam ederiz deniz bunu tutmuş 1 hafta kendine gelemez bari yarın kahvedeki çay satışını patlatalım
Yine cevap hakkı doğuyor. Dayanamıyorum. Yok yok gerçekten yattım. Deniz tuttu hee ;D Ayhanımı öpün benim için yokken gidiyorum darılmasın. Çok petek dokulu bir yüreği var küsmesin ;D