Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 504,673
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

beatrix' Alıntı:
Uğraaaaaaaaaaaaa......
Dün bütün gün denize girdikten sonra dönerken fark ettim, mayo şortumun cebindeki telefonumu..... ;D
Ofisten arayın; 676 55 92
telefonla denize girmişim deme sakın..;D ;D

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
E hadi o zaman biraraya gelelim. Serkan,Ergun abi ben bide neydi neydiiii adı. Aklıma gelmedi kayıkçı kayıkçı... Akşam üzeri Serkan uçağa binmeden voltranı oluşturalım madem ;D
kayıkçının küreğide gelsinmi..;D

serkann' Alıntı:
kayıkçının küreğide gelsinmi..;D

Gelsin ulan gelsin. Küreğide gelsin motoruda gelsin yelkenide gelsin. Hatta bahriyeli kıyafetiyle gelsin. ;D ;D ;D .Pazartesi sendromu var üzerimde .Gelene ağam paşam bugün... ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Gelsin ulan gelsin. Küreğide gelsin motoruda gelsin yelkenide gelsin. Hatta bahriyeli kıyafetiyle gelsin. ;D ;D ;D .Pazartesi sendromu var üzerimde .Gelene ağam paşam bugün... ;D
hişş bu tavır hiç hoş gelmedi bana..alçı döküp fırına verme bizi be..yeni ürün direk protez insan diye vitrinde hayatımı sürdürmek istemiyorum...;D ;D ;D

serkann' Alıntı:
hişş bu tavır hiç hoş gelmedi bana..alçı döküp fırına verme bizi be..yeni ürün direk protez insan diye vitrinde hayatımı sürdürmek istemiyorum...;D ;D ;D

Yok sana Gümüşhane'ye sapa sağlam dönme sözü veriyorum. Ama miço bugünden sonra ''duba'' olarak hayatına devam edebilir. Batmayan malzeme buldum. ;D

Ya arkadaş. 2 saattir oturduğum yerden kalkamıyorum. Çok önemli bir evrağı faks çekmem lazım. 2 saattir meşgul. Devlet dairesine faks çekmek ne zor iş bea.. Gidip elden versem şimdiye dönmüştüm. İyi mi? Ahada kaldım bilgisayar başında bea..

serkann' Alıntı:
telefonla denize girmişim deme sakın..;D ;D

Tam üstüne bastın....!!!
Çivi çiviyi söküyormuş, öyle diyorlar, bende tekrar bizim sahilde denize attım, akşam gidip çıkartacağım, herhalde çalışır....

denizi arıyorum açmıyor bu arada ;D..dün sizin halinizi gördükten sonra sanırım offroad dan vazgeçti..;D ;D

beatrix' Alıntı:
Tam üstüne bastın....!!!
Çivi çiviyi söküyormuş, öyle diyorlar, bende tekrar bizim sahilde denize attım, akşam gidip çıkartacağım, herhalde çalışır....

O iş tam olarak öyle değil abi. Denize atacaksın doğru 10-12 saat beklettikten sonra distile su ile yıkayacaksın. Yarım saatte önceden kaynatılmış şekerli suda bekletip. pili takacaksın. Yalnız şarj aleti fişte takılı olacak. O haliyle açacaksın. Tak aynen tamam.. Tecrübeyle sabittir ;D

ee gunaydın herkeze...

serkann' Alıntı:
sanada bahçevan..nasıl gidiyor hazırlıklar..?

az kaldı...umarım cuma acılcak....umuyorum....iscileri bi bulabilirsem ;D