KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
E hadi o zaman biraraya gelelim. Serkan,Ergun abi ben bide neydi neydiiii adı. Aklıma gelmedi kayıkçı kayıkçı... Akşam üzeri Serkan uçağa binmeden voltranı oluşturalım madem ;D
hişş bu tavır hiç hoş gelmedi bana..alçı döküp fırına verme bizi be..yeni ürün direk protez insan diye vitrinde hayatımı sürdürmek istemiyorum...;D ;D ;D
hişş bu tavır hiç hoş gelmedi bana..alçı döküp fırına verme bizi be..yeni ürün direk protez insan diye vitrinde hayatımı sürdürmek istemiyorum...;D ;D ;D
Ya arkadaş. 2 saattir oturduğum yerden kalkamıyorum. Çok önemli bir evrağı faks çekmem lazım. 2 saattir meşgul. Devlet dairesine faks çekmek ne zor iş bea.. Gidip elden versem şimdiye dönmüştüm. İyi mi? Ahada kaldım bilgisayar başında bea..
Tam üstüne bastın....!!!
Çivi çiviyi söküyormuş, öyle diyorlar, bende tekrar bizim sahilde denize attım, akşam gidip çıkartacağım, herhalde çalışır....
Tam üstüne bastın....!!!
Çivi çiviyi söküyormuş, öyle diyorlar, bende tekrar bizim sahilde denize attım, akşam gidip çıkartacağım, herhalde çalışır....
O iş tam olarak öyle değil abi. Denize atacaksın doğru 10-12 saat beklettikten sonra distile su ile yıkayacaksın. Yarım saatte önceden kaynatılmış şekerli suda bekletip. pili takacaksın. Yalnız şarj aleti fişte takılı olacak. O haliyle açacaksın. Tak aynen tamam.. Tecrübeyle sabittir ;D