jaidevi
Ana Kamp
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
GUNAYDIN caNNım
alpaslanepli' Alıntı:Günaydın bıcıırr!!
GUNAYDIN caNNım

alpaslanepli' Alıntı:Günaydın bıcıırr!!
aynen öyle..dedim önce zj de biraz prova yap sonra bir üst kademeye geçer horhoru kullanırsın..;D ;D ;Dalpaslanepli' Alıntı:Beceriksiz! bide 12 metre yattan bahsediyor. Sen önce kayığı park etmeyi öğren.. ;D
ahaha kaç para yevmiye veriyorsun gelelim biz..jaidevi' Alıntı:az kaldı...umarım cuma acılcak....umuyorum....iscileri bi bulabilirsem ;D
serkann' Alıntı:ahaha kaç para yevmiye veriyorsun gelelim biz..
serkann' Alıntı:ahaha kaç para yevmiye veriyorsun gelelim biz..
jaidevi' Alıntı:yok yok sizi müsteri yapıcam ben ;D ;D
vavvv süper bir işletmecilik görüyorum..ama ben genelde bulaşık yıkarım kaldığım yerlerde..;D ;D..ayrıca yerli indirimide isterim..jaidevi' Alıntı:yok yok sizi müsteri yapıcam ben ;D ;D
alpaslanepli' Alıntı:Herkes olayı nakite çevirmenin yolunda iyi mi? ;D ;D ;D
serkann' Alıntı:vavvv süper bir işletmecilik görüyorum..ama ben genelde bulaşık yıkarım kaldığım yerlerde..;D ;D..ayrıca yerli indirimide isterim..
jaidevi' Alıntı:ee borcla acınca boyle oluyo seker![]()
tamam bende bahçeyi düzenlerim..baksana kendini bilmezin biri girmiş mahvetmiş çiçekleri ağaçları felan..;D ;Dalpaslanepli' Alıntı:Hüop o benim stilim. Bulaşıkları ben yıkarım. Lütfeeen... Birde turizm'de yerli indirimi Topkapı sarayından başka nerde gördün sen. Yerli BİNdirimi var bu memlekette. Elin Almanının 10 gün tatil yaptığı paraya biz bir gün kalabiliyoruz yurdumda.![]()
serkann' Alıntı:tamam bende bahçeyi düzenlerim..baksana kendini bilmezin biri girmiş mahvetmiş çiçekleri ağaçları felan..;D ;D
ayrıca o dediğin eskidendi..artık heryerde fiks tarife var..senden tl alıyorlar onlardan döviz tek fark bu..
serkann' Alıntı:arkadaşım ben oranın yerlisi sayılırım..dk 1 gol bir..;D ;D
harbi kaç sene olmadı gitmeyeli ya...yapsak bi gezi..ama oraya gitmeden jeepleri cilalamak lazım..;D ;Dalpaslanepli' Alıntı:Valla hiçte öyle değil. Şimdi bizim Almanya'da ki akraba eş dost dökülüyor birer birer. Oradan yaptıkları rezervasyonla aldıkları fiyatları duydukça sinirim tepeme sıçrıyor. 250 euro'ya 5 yıldızlı bir hafta tatil yapıp gidiyor adamlar bea. Hadi anam hadi gelde bi Topkapı sarayı yapalım seninle ;D