KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Valla şu an üç kişi yüzme öğretmek istiyor bana Biri kayıkçı. Güven olmaz ona boğar bırakır beni kesin. Biri oralara gittikten sonra öğretebilir o da olmaz. Ben Dalyan'a gitmeden yüzme öğrenecem arkadaş. Geriye o yüzden bir tek Ergun abi kalıyor. Biz bugün bir havuza gidelim en iyisi bol bol klorlu su yutup zehirlene zehirlene öğreneyim şu yüzmeyi... ;D
Valla şu an üç kişi yüzme öğretmek istiyor bana Biri kayıkçı. Güven olmaz ona boğar bırakır beni kesin. Biri oralara gittikten sonra öğretebilir o da olmaz. Ben Dalyan'a gitmeden yüzme öğrenecem arkadaş. Geriye o yüzden bir tek Ergun abi kalıyor. Biz bugün bir havuza gidelim en iyisi bol bol klorlu su yutup zehirlene zehirlene öğreneyim şu yüzmeyi... ;D
Var öyle bir tecrübem. Aman allah diyim. Hayatımın dönüm noktasıydı... Hatırlamak bile istemiyorum. Yaşıyorsam nasibimizde ömür varmış ondan. Yoktum şu an normal şartlarda.. Off kasvet çöktü ben çıkıyorum yarım saat meydanda işim var dönerim...