KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Abi zaruri bir gecikmeydi. Serkan ve Ergun abi bendeydi akşam üzeri. Bir yemek yiyip dağılacaktık ki Henüz daha cumartesi günü Bursa'da yaptırdığım ve yapanın 2 yıl garanti ;D verdiği cam otomatiği bozuldu. Saat dokuzda bitti. E yemekti çaydı muhabbetti bu saate anca geldim.
O zaman onuda alarkadaşım. Ciddiyim yaa! 3 saatim sanayide geçti bugün. 3 saatte ordayken gitmişti. Bu ne bea...
Bide şu amcanın resmini kaldır artık be avatardan... O kadar laf dedik... Hala güzelmiş gibi kullanıyorsun.. Tövbe tövbe...
O zaman onuda alarkadaşım. Ciddiyim yaa! 3 saatim sanayide geçti bugün. 3 saatte ordayken gitmişti. Bu ne bea...
Bide şu amcanın resmini kaldır artık be avatardan... O kadar laf dedik... Hala güzelmiş gibi kullanıyorsun.. Tövbe tövbe...
Ulan yeni üyeler için kendimi paraladım ben be.. Sen nereye konuşuyorsun. Şurda kaç tane ZJ XJ almış adam var benim aracılığımla. Komisyonculuk yapsam şimdi 13 metre (iyi oku 12 değil) yatım olurdu ;D Ne zaman ezmişim yeni üyeyi.. Senin gibi çakma yeni üyelere bile yardımcı oldum ben. Yanarsam ona yanarım...
Olmadı birader olmadı biz şekle bakan adam olsaydık senin avatardaki yengendi şimdi. Yanlışını gördüm red ettim teklifini.. Bana önce insan olacak. Şekille işimiz olsaydı senle muhatap olmazdım ;D
zaten şöyle bi taradım çok banel espriler falan direkt bu sayfaya atladım ;D
bir de ayhan bursa arkadaşım biz o üyeye sadece jeep resminin çakma olduğu ile ilgili aydınlatıcı bilgiler verdik
lütfen insanlara kötü lanse etmeyelim
bakınız kayıkçı
;D ;D
Ulan Ayhan her şeyi yapsan, her kazığı atsan, ardımdan küfür etsen yutardımda. Gitmişsin land kahvesine fıkra yazmışsın ya. İşte bunu affetmiyorum. Seni hemde doğum gününde yerin dibine soktukları mekana girdin ya. Ki ben sırf seni oradan çıkarmak için prensiplerimi çiğnedim girmediğim halde girip seni aldım ordan.. Tüh bana yazıklar olsun asıl emi...