Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 508,250

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Yok yok tamamen fesatlıktan. üçüncü kişi konumunu sindirememekten ;D
....blader gelmediniz kaç saat uydum ahmet abşilere nereye gittilerse gittim olaylar böyle oldu....neyse daha kötü şeylerde olabilirdi....sağlığımız sıhhatimiz yerinde en azından ;D ;Dnnnn

alpaslanepli' Alıntı:
Ulan Ayhan her şeyi yapsan, her kazığı atsan, ardımdan küfür etsen yutardımda. Gitmişsin land kahvesine fıkra yazmışsın ya. İşte bunu affetmiyorum. Seni hemde doğum gününde yerin dibine soktukları mekana girdin ya. Ki ben sırf seni oradan çıkarmak için prensiplerimi çiğnedim girmediğim halde girip seni aldım ordan.. Tüh bana yazıklar olsun asıl emi... :mad:
ayhan bey dünyalı barış çubuğu yakmıştır.....???

ilkakdeniz' Alıntı:
............ilk ikiyi boş verde benim arabayı tavsiye etsenize sahibi pis ama araba 10 numara de ben sana ilk 2 yide 1 de 3 de tam söylerimm......seni number one bile yaparımmmm ;D ;D ;D...........jeep tavsiyecileri sizi birnde ford dan bol bişey yok ötekide arabasız ...adama akılveriyorlar ne güldüm amaaaaa..............kızma kızmaaaaaaa aaaaaaaaa ;D ;D ;D ;D

Ademden..hani bir hikaye varya Fatih sultan mehmetten dilenci 1 lira istemiş. padişahta aman kimse görmesin al şu 1 kuruşu da hakkına okadarda düşmüyor demişya...
ayhanbursa' Alıntı:
....kötümü yaptım ya noldu gene hepimiz kardeş değilmiyizzzzzzzzzzzz ;)

ayhanbursa' Alıntı:
............ilk ikiyi boş verde benim arabayı tavsiye etsenize sahibi pis ama araba 10 numara de ben sana ilk 2 yide 1 de 3 de tam söylerimm......seni number one bile yaparımmmm ;D ;D ;D...........jeep tavsiyecileri sizi birnde ford dan bol bişey yok ötekide arabasız ...adama akılveriyorlar ne güldüm amaaaaa..............kızma kızmaaaaaaa aaaaaaaaa ;D ;D ;D ;D

yav ne kızcam aaaaaaa ;D
ben sadece o resimler çakma dedim
hem arkim bendeki 6 tane ford ortalama ile 8 tane jeep alıyor naber ;D

anerkad' Alıntı:
Ademden..hani bir hikaye varya Fatih sultan mehmetten dilenci 1 lira istemiş. padişahta aman kimse görmesin al şu 1 kuruşu da hakkına okadarda düşmüyor demişya...
..........hııııııııııııı evet evetttttttt :D ;D :mad: :( :eek: ??? ::smiley: :p :-[

işin ciddi tarafı
ayrıca bazı tipler var sen aradıkça kontör kazanıyor
neden kazıklansın elin garibi

ilkakdeniz' Alıntı:
yav ne kızcam aaaaaaa ;D

A lo zaman birini satıp Ayhan'ınkini yaşına göre çok temiz bir aracı var.
Nasıl Ayhan özelden yazdığın gibi oldu mu? ;D

alpaslanepli' Alıntı:
A lo zaman birini satıp Ayhan'ınkini yaşına göre çok temiz bir aracı var.
Nasıl Ayhan özelden yazdığın gibi oldu mu? ;D

ulan çakalsın var yaaaaa
az önce köpürmüyor muydun adama ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
yav ne kızcam aaaaaaa ;D
............alf ....... aklıma geldi kulakları çınlasın .saygıyla anıyoruz burdandaaa .....tövbe tövbeeeeeeee ;D

ayhanbursa' Alıntı:
............alf ....... aklıma geldi kulakları çınlasın .saygıyla anıyoruz burdandaaa .....tövbe tövbeeeeeeee ;D
Hakkaten Alfonse nerede özledim bende geriden takipi..Alpaslan bilir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR