KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
....blader gelmediniz kaç saat uydum ahmet abşilere nereye gittilerse gittim olaylar böyle oldu....neyse daha kötü şeylerde olabilirdi....sağlığımız sıhhatimiz yerinde en azından ;D ;Dnnnn
Ulan Ayhan her şeyi yapsan, her kazığı atsan, ardımdan küfür etsen yutardımda. Gitmişsin land kahvesine fıkra yazmışsın ya. İşte bunu affetmiyorum. Seni hemde doğum gününde yerin dibine soktukları mekana girdin ya. Ki ben sırf seni oradan çıkarmak için prensiplerimi çiğnedim girmediğim halde girip seni aldım ordan.. Tüh bana yazıklar olsun asıl emi...
............ilk ikiyi boş verde benim arabayı tavsiye etsenize sahibi pis ama araba 10 numara de ben sana ilk 2 yide 1 de 3 de tam söylerimm......seni number one bile yaparımmmm ;D ;D ;D...........jeep tavsiyecileri sizi birnde ford dan bol bişey yok ötekide arabasız ...adama akılveriyorlar ne güldüm amaaaaa..............kızma kızmaaaaaaa aaaaaaaaa ;D ;D ;D ;D
Ademden..hani bir hikaye varya Fatih sultan mehmetten dilenci 1 lira istemiş. padişahta aman kimse görmesin al şu 1 kuruşu da hakkına okadarda düşmüyor demişya...
ayhanbursa' Alıntı:
....kötümü yaptım ya noldu gene hepimiz kardeş değilmiyizzzzzzzzzzzz
............ilk ikiyi boş verde benim arabayı tavsiye etsenize sahibi pis ama araba 10 numara de ben sana ilk 2 yide 1 de 3 de tam söylerimm......seni number one bile yaparımmmm ;D ;D ;D...........jeep tavsiyecileri sizi birnde ford dan bol bişey yok ötekide arabasız ...adama akılveriyorlar ne güldüm amaaaaa..............kızma kızmaaaaaaa aaaaaaaaa ;D ;D ;D ;D
Ademden..hani bir hikaye varya Fatih sultan mehmetten dilenci 1 lira istemiş. padişahta aman kimse görmesin al şu 1 kuruşu da hakkına okadarda düşmüyor demişya...