KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
.....ulen bu dünyanın çivisi çıktı ya kontür montür yemin ediyorum bu sanal alem bozdu dünyayı ......eskide sopa atmanında yemeninde bir adabı usulu vardı...bu sanal alem ..............noluyaa konu dağıldı ..ben gene yazayım ....şu neti icat eden adamın varyaa...............ömrümüz çalıyorrrrrrrrrrrrrrr
Abi haberini alıyorum hergün. İyi bir sorun yok. Ayhan gibi kalaslar biraz kalbini kırdı girmiyor siteye. Yakında gelir. Merak etme.. Özlediğini söylerim. Hassas biridir sevinir böyle insani durumlara...
hişşş müşteriye kötü davranma ben özelden 20 liradan kapı açtım ona. En kötü 16 ya el sıkışacaz. 3 lirası benim komisyon . 13 lirada sana kalacak. Temiz para. Düzgün davran adama ;D
hişşş müşteriye kötü davranma ben özelden 20 liradan kapı açtım ona. En kötü 16 ya el sıkışacaz. 3 lirası benim komisyon . 13 lirada sana kalacak. Temiz para. Düzgün davran adama ;D