KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
aRRRkadaşım artislik yapma nereye gitsek haber veriyoruz. Kılıbıksın ne yapalım bir izin alıpta gelemedin daha. Benim suçum mu? Bir dahakine ben konuşayım yengeyle bari bu ne yaa ;D
Herkese iyi akşamlar, İbraaam ve Alpi hariç Kayıkçı kadar taş düşsün kafanıza.
Videoları izledim, herkesin çok eğlendiği belli oluyor, hem de bizsiz. Bunu yazdık bir kenara.. Ana fikir; Ergun Abi'nin elinde video kamera varsa kaçacaksın, Alpi'nin elinde kamera varsa kafasında kıracaksın. ;D Bu ikili kamerayı silah gibi kullanabiliyor. Allah düşürmesin. Gül gibi Ayhan'ıma neler yapmışlar ;D
zorlama beni şimdi
2 porsiyon iskender kallavi bir de bol köpüklü ayran olacak üstüne 1,5 künefe
eh şöyle varsa meyva karışık olacak
cigara mı tellendirecem bol köpüklü sade kahvemi içecem üstüne maden suyu içecem
tok olmam bayaa zor oluyor
;D ;D ;D
ben onun işni aç karnına da hallederim ;D
..........valla ne bileyim taşmı koyuyor sopamı ....7500 vereyim deyince üste bi düşündüm amaaa ;D..........o ford bana bir tata alsa çift kabin kalan tüm parayıda tataya harcarımmmm.offffff derimmm ;D ;D
Sen daha tecrübesizsin işte. Ahh ahh laf dinlemiyor ki. Bu kafayla zor gelir bu gezilere. Herkes beni araya sokuyor izin alabilmek için eşinden haberin var mı senin.
zorlama beni şimdi
cigara mı tellendirecem bol köpüklü sade kahvemi içecem üstüne maden suyu içecem
;D ;D ;D
Yaz yaz sen bunları da İstanbul'a gelirsen başımıza geleeği bilelim. Hadi burada kalabalığız, hesabı paylaşır öderiz de, Bursa'da ayhan'ı hayatta denk getiremezsin gibi geliyor. Bu nedir arkadaşım ya, Afrika'da bu kadar kaloriyle bir ay geçiniyor adamlar ;D Maşallah diyelim de nazar filan değer, benden bilirsin ;D
zorlama beni şimdi
;D ;D ;D
çocuk ;D zafiyet geçrecek açlıktan vahvahvah
Şu sezon bir açılsın hepinizden iyi perfonmanslı bir komedi filmi bekliyoruz arkadaşlar artık mekan Bursa mı olur yoksa Ormanlı sahili mi bilemem ama bekliyoruz yani ;D
zorlama beni şimdi
;D ;D ;D
Oy oy Ayhan hesabı topladım gittiğimiz yerin fiyat listesine göre 64 lira tuttu sende bir simit yesen etti 65 ... Dikkat et İbrahim Bursa'ya gelirse yandın ;D
Yaz yaz sen bunları da İstanbul'a gelirsen başımıza geleeği bilelim. Hadi burada kalabalığız, hesabı paylaşır öderiz de, Bursa'da ayhan'ı hayatta denk getiremezsin gibi geliyor. Bu nedir arkadaşım ya, Afrika'da bu kadar kaloriyle bir ay geçiniyor adamlar ;D Maşallah diyelim de nazar filan değer, benden bilirsin ;D
aRRRkadaşım artislik yapma nereye gitsek haber veriyoruz. Kılıbıksın ne yapalım bir izin alıpta gelemedin daha. Benim suçum mu? Bir dahakine ben konuşayım yengeyle bari bu ne yaa ;D