Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 509,868

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Hehe bende böyle yazardım fakat nedense bir zamanlar bende saplanırdım :smiley: Ne günlerdi bee ;D Hadi Alpaslan topla herkesi batmaya gidelim ;D ;D

Tamam özelden organize ederim. Varlığından rahatsız olduğum insanlar var orta yere demiyeyim ;D şimdi kumu görünce denize doğru sürerler direksiyonu falan tecrübesizler. Yüzmeye kalkarkar. SU çeker! ;D gerek yok. Ben özelden tarih atarım ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.............üç tane düğün iki sünnet ..bir tane sade nikah var be arkadaşımm....bilmiyorum ...sende beni kötü lanse edip adımı yalancı çıkarıcan ama hayırlısıı ??? ??? ;)

Gelemeyeceğini bildiğinden çağırıyor. Sırasını savmaya çalışıyor. Geldiğinde de ben seni çağırdığımda gelmedin hakkını kaybettin diyecek çamura yatacak haberin olsun. ;D

dakaltan' Alıntı:
Adam karın tokluğuna çalışırım diyor gene de yaranamıyor ;D

kayıkçı destekleme beni ihtiyaç yok oyunculuğumunda bir bedeli var
ajansımla görüşülsün lütfen ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Tamam özelden organize ederim. Varlığından rahatsız olduğum insanlar var orta yere demiyeyim ;D şimdi kumu görünce denize doğru sürerler direksiyonu falan tecrübesizler. Yüzmeye kalkarkar. SU çeker! ;D gerek yok. Ben özelden tarih atarım ;D

banada at tarihi kayıkçıya bildireyim ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.............üç tane düğün iki sünnet ..bir tane sade nikah var be arkadaşımm....bilmiyorum ...sende beni kötü lanse edip adımı yalancı çıkarıcan ama hayırlısıı ??? ??? ;)

Ya ben İstanbul'da bile bu kadar fırıldağını görmedim. Yok artık yaaa.. Gelme kaRRRdeşim gelme! yanlış adamla ahbap olmuşuz ne bilelim öğreniyoruz tecrübe ediyoruz işte :mad:

dakaltan' Alıntı:
Gelemeyeceğini bildiğinden çağırıyor. Sırasını savmaya çalışıyor. Geldiğinde de ben seni çağırdığımda gelmedin hakkını kaybettin diyecek çamura yatacak haberin olsun. ;D
.yemin et böylemi sıra savma meselesimi bu acaba .ah be blader .yanlış anlamada ben seninle neden daha önce tanışmadım ya .........herşeyin kötü olsa ki değil....10 numara adamsın ........enbaşta alpaslanı n ne mal olduğunu çözmüşsün bu bile seni ayrıcalıklı yapar.... arkadaşımmmm ;D ;D ;D

O denizcinin arkadaşları gelip çıkarma yapmasınlar sahile sonra film birden gerilim ve korku moduna dönmesin arkadaşlar ? ;D

Yok be hocam, medeni insanlardır denizci milleti, ne gerilicez ;D Eğlenir keyfimize bakarız ;D Alpi'ye su sıçratırız, olmadı kolundan bacağından tutar sallar denize atarız. Alpi gerilsin ;D

O denizcinin arkadaşları gelip çıkarma yapmasınlar sahile sonra film birden gerilim ve korku moduna dönmesin arkadaşlar ? ;D

korkmaaaaaaa
emekli komando var kahvede
;D ;D

Ya denizcinin karada ne hükmü var arkadaşım. Onlar karada karılarından bir çay içmek için dışarıda izin bile alamıyorlar ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,057
Kayıtlı Üye Sayımız
166,803
Kaydolan Son Üyemiz
Araziciali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR