Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 510,026

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Hehe bende böyle yazardım fakat nedense bir zamanlar bende saplanırdım Ne günlerdi bee ;D Hadi Alpaslan topla herkesi batmaya gidelim ;D ;D

Tamam özelden organize ederim. Varlığından rahatsız olduğum insanlar var orta yere demiyeyim ;D şimdi kumu görünce denize doğru sürerler direksiyonu falan tecrübesizler. Yüzmeye kalkarkar. SU çeker! ;D gerek yok. Ben özelden tarih atarım ;D

Gelemeyeceğini bildiğinden çağırıyor. Sırasını savmaya çalışıyor. Geldiğinde de ben seni çağırdığımda gelmedin hakkını kaybettin diyecek çamura yatacak haberin olsun. ;D

dakaltan' Alıntı:
Adam karın tokluğuna çalışırım diyor gene de yaranamıyor ;D

kayıkçı destekleme beni ihtiyaç yok oyunculuğumunda bir bedeli var
ajansımla görüşülsün lütfen ;D

banada at tarihi kayıkçıya bildireyim ;D

Ya ben İstanbul'da bile bu kadar fırıldağını görmedim. Yok artık yaaa.. Gelme kaRRRdeşim gelme! yanlış adamla ahbap olmuşuz ne bilelim öğreniyoruz tecrübe ediyoruz işte

dakaltan' Alıntı:
Gelemeyeceğini bildiğinden çağırıyor. Sırasını savmaya çalışıyor. Geldiğinde de ben seni çağırdığımda gelmedin hakkını kaybettin diyecek çamura yatacak haberin olsun. ;D

O taktiği bir tek sana yapıyorum ;D

O denizcinin arkadaşları gelip çıkarma yapmasınlar sahile sonra film birden gerilim ve korku moduna dönmesin arkadaşlar ? ;D

dakaltan' Alıntı:
.yemin et böylemi sıra savma meselesimi bu acaba .ah be blader .yanlış anlamada ben seninle neden daha önce tanışmadım ya .........herşeyin kötü olsa ki değil....10 numara adamsın ........enbaşta alpaslanı n ne mal olduğunu çözmüşsün bu bile seni ayrıcalıklı yapar.... arkadaşımmmm ;D ;D ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
kayıkçı destekleme beni ihtiyaç yok oyunculuğumunda bir bedeli var
ajansımla görüşülsün lütfen ;D

Bak oynatırım ama Face de ki resmindeki bakışı isterim ;D Hani şu Ayhan'ın terbiyesiz yorum yazdığı altına ;D

O denizcinin arkadaşları gelip çıkarma yapmasınlar sahile sonra film birden gerilim ve korku moduna dönmesin arkadaşlar ? ;D

Yok be hocam, medeni insanlardır denizci milleti, ne gerilicez ;D Eğlenir keyfimize bakarız ;D Alpi'ye su sıçratırız, olmadı kolundan bacağından tutar sallar denize atarız. Alpi gerilsin ;D

korkmaaaaaaa
emekli komando var kahvede
;D ;D

Ya denizcinin karada ne hükmü var arkadaşım. Onlar karada karılarından bir çay içmek için dışarıda izin bile alamıyorlar ;D