KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Abi insanoğlu tutarsız işte. Sen git bir kişiyi açık hedef gösterip hakaretler et. Sonra millet tepki verince mazlum rolü oyna millet bana hakaret etti diye üste çık! Sonrada serverlar yavaşlıyor diye mesajların silineceği bilgisinin verildiği ve bana göre gereksiz olarak altına sayısız yorum yapıldığı bir sayfada ben dememişmiydim tafrası yap. Bide bize kapak tak. Hey güzel Allah'ım ya. Kapağı biz taktıkta işte hadi neyse. Alalım bari bu kapağıda ayıp olmasın
Yapılması gereken ve isabetli olan bir uygulama yapıldı bitti gittii işte. Neyi kaşıyorsunuz neyi tartışıyorsunuz anlamadım ki... Sayfalar denetim gözetim altında çıkmış moderatör demişki takip ediyoruz uygunsuz bir şey görürsek zaten müdahale ederiz siz devam edin demiş. Hala birilerinin zoruna gitmiş tatmin olamamış konuyu kaşıyor. Şimdi kapak kime takılmış sormazmıyım ben adama bu kadar üstünden geçmesine rağmen kaşınıyorsa konu..
Orayada yazarımda bilgilendirme sayfasını zaten tartışma sayfasına çevirmişler birde ben polemik sayfasına çevirmeyeyim. Nasılsa bu sayfayı iyi takip ediyor bu kapaklı kişiler. Burda görürler