Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 505,828
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

29-1.jpg
30.jpg
31.png
32.png
34-1.png

Etiketler

ergun abi selam. çakılda gitmek daha tehlikeli aracı gömü veriyor .ormanlının sahilide hakikatten nefis güzel yer, yine şovunu yapmışsın ...üsteki resimdeki lastik izleri benim aracınkine benziyor

pancarmotorcu' Alıntı:
ergun abi selam. çakılda gitmek daha tehlikeli aracı gömü veriyor .ormanlının sahilide hakikatten nefis güzel yer, yine şovunu yapmışsın

Gömse yine iyi, kumda batmamak için sürat yapman lazım, süratli giderken araç bir savrulsa (ki devamlı savruluyor....) taklayı attın....! ;)

Size hayatta başarılar diliyorum, Ergun yatar.... ;)
Video ve resimlerin devamı yarın.... ;)

Abiler bende bir daha anı yaşamak için durdum. Müsade isteyeceğim. Ben daha 65 km. yol yapıp Kartal'a kızımın yanına geçeceğim.
Herkese iyi geceler.... Yarın görüşmek üzere...

alpaslanepli' Alıntı:
Abiler bende bir daha anı yaşamak için durdum. Müsade isteyeceğim. Ben daha 65 km. yol yapıp Kartal'a kızımın yanına geçeceğim.
Herkese iyi geceler.... Yarın görüşmek üzere...

iyi geceler bende kaçtım ;D

nerdesiniz beee.....

alpi bu kayıkçı tam kıl yaaa....
araba siliyor orda iyi mi ;D

selamun aleyküm deyip gireyim kahveyee... ;)

alpaslanepli' Alıntı:
İki dakka keyfim yok ayağı yapıp trip yaptım. Hiç çekmedi nazımı. ofladı pufladı. Arkadaş olacak bide. Hep keyiflimi olacağız aRRkadaşım. İnsanım bende. Bazen moralim bozuk olabilir dimi ama. Yokken biraz giydirelim. O üşengeç uyuşuk okumaz geri sayfaları nasılsa ;D
ilkakdeniz' Alıntı:
değil mi iyi günde kötü günde denmedi mi?
bu nasıl arkadaşlıktır yaaaa ;D
. ...............hadi bu alpaslanı bilirimde delidir..........bu ibraamm ne ...safi yağcı yeni dalkavukmusun len sen ...........offfff of bu adamları seçipte almazlarki siteye ....... :mad: ;D

dakaltan' Alıntı:
artık sayaç işlemiyor diye sanırım ne gelen var ne giden
boş boş oturuyorum sabahtan beri
....yok be sayaç on bin yazsa nolcak hep sıfır kalsa ne olcakkk ben yoktum mudanyada ydım yeni geldimm hem baktım çok dedikidum yapılcakmı diye .......bir bizim mikrop yapmış .ayarsız heriffff.......ama zaralı değil allahtannnn ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR