pancarmotorcu' Alıntı:ergun abi selam. çakılda gitmek daha tehlikeli aracı gömü veriyor .ormanlının sahilide hakikatten nefis güzel yer, yine şovunu yapmışsın
İyi geceler teşekkürler.beatrix' Alıntı:Size hayatta başarılar diliyorum, Ergun yatar....
Video ve resimlerin devamı yarın....![]()
beatrix' Alıntı:Size hayatta başarılar diliyorum, Ergun yatar....
alpaslanepli' Alıntı:Abiler bende bir daha anı yaşamak için durdum. Müsade isteyeceğim. Ben daha 65 km. yol yapıp Kartal'a kızımın yanına geçeceğim.
Herkese iyi geceler.... Yarın görüşmek üzere...
beatrix' Alıntı:Size hayatta başarılar diliyorum, Ergun yatar....
alpaslanepli' Alıntı:İki dakka keyfim yok ayağı yapıp trip yaptım. Hiç çekmedi nazımı. ofladı pufladı. Arkadaş olacak bide. Hep keyiflimi olacağız aRRkadaşım. İnsanım bende. Bazen moralim bozuk olabilir dimi ama. Yokken biraz giydirelim. O üşengeç uyuşuk okumaz geri sayfaları nasılsa ;D
. ...............hadi bu alpaslanı bilirimde delidir..........bu ibraamm ne ...safi yağcı yeni dalkavukmusun len sen ...........offfff of bu adamları seçipte almazlarki siteye .......ilkakdeniz' Alıntı:değil mi iyi günde kötü günde denmedi mi?
bu nasıl arkadaşlıktır yaaaa ;D
ayhanbursa' Alıntı:selamun aleyküm deyip gireyim kahveyee...![]()
....yok be sayaç on bin yazsa nolcak hep sıfır kalsa ne olcakkk ben yoktum mudanyada ydım yeni geldimm hem baktım çok dedikidum yapılcakmı diye .......bir bizim mikrop yapmış .ayarsız heriffff.......ama zaralı değil allahtannnn ;Ddakaltan' Alıntı:artık sayaç işlemiyor diye sanırım ne gelen var ne giden
boş boş oturuyorum sabahtan beri