Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 507,317
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

sen gelene kadar yaz bitecek hala geliyorsun bilader ;D

Etiketler

ayhanbursa' Alıntı:
............abi kahvelere vurdum kendimi sigara yasak olcak diyee gece gündüz sigara içtim kahvede dermişmmmm...............denizdeydim abiii

Keşke bana geleceğini haber verseydin. Evde beklerdim seni ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Düz yolda gitsin de üzerimden geçmesi kusur kalsın... ;D

100 metre git in arabadan kayıkçıyı kurtar 100 metre git in kurtar bune bea... ;D ;D ;D

Aman sevsinler, sanki kendi kurtardı. Artis... ;D

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Abi para aldılarmı sen onu söyle

Yok valla Ergun Abi sağolsun. 3 kere kaldım üçünde de geldi çıkarttı... Alpaslan'a kalsak, araba hala oradaydı. Kendi zor gidiyordu zaten ;D Baksana gene koparmış bir tarafını ;D

dakaltan' Alıntı:
Yok valla Ergun Abi sağolsun. 3 kere kaldım üçünde de geldi çıkarttı... Alpaslan'a kalsak, araba hala oradaydı. Kendi zor gidiyordu zaten ;D Baksana gene koparmış bir tarafını ;D
....demiyeyim diyorum ama nasıl üç kere kaldım kurtardılar diyorsun arkadaşımm...nasıl insan içine çıkıyorsun ..birde neden kaldıysa o jeep i orada bırakmıyorsun ve getirip ödül verir gibi temizliyorsun merak ettimmm...........cevap beklerim ... ;D ;D ;D

Ben gittim, gördüm, kaldım geldim. Gitmeden ahkam kesmeye benzemiyor. Göremedik sizi oralarda. Ne demişler gidemediğin yer senin değildir. Hem ben silerken daha kalmamıştı araba. Kaldıktan sonra silmedim ;D

Aklımda kalmasın söyliyeyim yere yaklaştırmak için de bisürü masraf ediliyor araçlara..ama tek kusur bana göre ön koruma..asfalt aracına yakışmıyo..

Asker kaçağı bu o yüzden. Bilmiyor raconu. Benim kırmızı boğa kalacak bir yerde he sıkıysa. Kaldığı yerde bırakırım. Ardıma da bakmam...