Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 507,414

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

dakaltan' Alıntı:
Haydiiii, geçmiş olsun. Hangisini nasıl kırdın anlat da eğlenelim biraz. Ben seni evden sağ salim gönderdim. Ne yaptın arada, yenge mi vurdu yoksa?

Gerek olursa tanıdık ortopedikçi var ;D

Ya ben manyakmıyım ortopediciye emanet edeyim kendimi.. ;D Helede senin tanıdığına ;D

Sol ayak serçe parmağını kırdım önemli değil. Kırıktan saymayız biz camiada. Ama işte kırık kırıktır hesabı fena zonkluyor. Birde Ayakkabı giyemiyorum o kadar. Ayaklar benim 45 numara olduğu için ayarlayamıyorum geç frenliyip tosluyorum hep ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ya ben manyakmıyım ortopediciye emanet edeyim kendimi.. ;D Helede senin tanıdığına ;D

Sol ayak serçe parmağını kırdım önemli değil. Kırıktan saymayız biz camiada. Ama işte kırık kırıktır hesabı fena zonkluyor. Birde Ayakkabı giyemiyorum o kadar. Ayaklar benim 45 numara olduğu için ayarlayamıyorum geç frenliyip tosluyorum hep ;D

geçmiş olsunda sen sol ayaklamı fren yapıyorsun ??? ??? ??? ??? ??? ???

alpaslanepli' Alıntı:
Sen hepimizin abisisin abi! :smiley: Ama ben o tarafa yola çıkacakken bu tarafa dömüşün hala düşündürücü.. O kadar mı be abiii ;D

senin okuman yazman yok herhal, adam ağutosda demiş, sen haftaya gidiyon ne kapris yaptın adamcayıza be arkadaş... hakkat şefkate ihtiyacın var senin. ben yarın geleyim de sol ayağına basarak şefkat göstereyim sana. arkadaş dediğin böyle günlerde lazım de mi :D sağlam olanları da ben kırayım ;D

ahmetergun' Alıntı:
ben kimin arkadaşıyım? ???
..........abi öyle desek olmaz böyle desek olmaz .alp ın dediği gibi sen hepimizn arkadaşısınn............. ;D

dakaltan' Alıntı:
senin okuman yazman yok herhal, adam ağutosda demiş, sen haftaya gidiyon ne kapris yaptın adamcayıza be arkadaş... hakkat şefkate ihtiyacın var senin. ben yarın geleyim de sol ayağına basarak şefkat göstereyim sana. arkadaş dediğin böyle günlerde lazım de mi :D sağlam olanları da ben kırayım ;D

bencede hak etti bunu ;D ;D ;Dşefakatini esirgeme ;D

dakaltan' Alıntı:

He he ben görmedim dimi onu Allah Allah... Haftaya çıkıyorumda planımı çok biliyon. Benim o tarafa inişim Ağustos'u bulur... Kırklarelindeyim hafta sonu. Pazartesi Edirne Salı Çanakkale diye gidiyor. Aşağılara inene kadar Ağustos gelir. Sen gel bu arada her türlü.. Senin arabada kalmış benim özel sprayler içi doluydu onların attın mı la yoksa ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR