Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 507,414

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
He he ben görmedim dimi onu Allah Allah... Haftaya çıkıyorumda planımı çok biliyon. Benim o tarafa inişim Ağustos'u bulur... Kırklarelindeyim hafta sonu. Pazartesi Edirne Salı Çanakkale diye gidiyor. Aşağılara inene kadar Ağustos gelir. Sen gel bu arada her türlü.. Senin arabada kalmış benim özel sprayler içi doluydu onların attın mı la yoksa ;D

Yok kullanıyom ben onları. Attım tabi lan, çer çöpü yanımda mı taşıycam ;D

ufukozkan' Alıntı:
Merhaba arkadaslarrrr

Hoş geldin abi...

Yahu bu kayıkcıyla bursalı şaşkın kendini mübarek sanmaya başladı ha. Biri özelden biride buradan onların ahı ile parmağımı kırdığımı düşünüyor.
Ne yapsak bunları bir hocaya mı okutsak. Terramiiisiin duasını okutalım bir bilen varsa ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Hoş geldin abi...

Yahu bu kayıkcıyla bursalı şaşkın kendini mübarek sanmaya başladı ha. Biri özelden biride buradan onların ahı ile parmağımı kırdığımı düşünüyor.
Ne yapsak bunları bir hocaya mı okutsak. Terramiiisiin duasını okutalım bir bilen varsa ;D

bana yolla ben okurum nefesim kuvvetlidir adam başı usd 100.- ;D :D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Hoş geldin abi...

Sen otur arabanın üstüne ikinize birden kurşun döktürelim ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Hoş geldin abi...

............ulen özelden de yazdım burdanda yazyım .........kırk tas su dökün tövbe et ........vs vs ...ama müslüman dinindensen ha değilsen yaz onunda tarifini vereyimmmm ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
............ulen özelden de yazdım burdanda yazyım .........kırk tas su dökün tövbe et ........vs vs ...ama müslüman dinindensen ha değilsen yaz onunda tarifini vereyimmmm ;D ;D

Allah'tan müslümanım ha. Yoksa senden öğrenecektim demek ki. Vay ki halime ne vay...

alpaslanepli' Alıntı:
Allah'tan müslümanım ha. Yoksa senden öğrenecektim demek ki. Vay ki halime ne vay...
.............................tövbe tövbe de kaifrrrr .........geç kalmış sayılmassın hiç bir şeye......... ;D

dakaltan' Alıntı:
Ne demek abi, üstadlarımızdan böyle gördük. Yaşasın tuzlu su kardeşliği ;D

O tuzlu sular arabana yapışınca bünyede baş ağrısı yaptı ama ;D o nolcek! Hemen bugünde arındırdın aracı nasıl kardeşlik bu birader..
İmza; kara kaplumbağası ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR