Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 508,063

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

kaç çekti land sayfasına ....ahhh ergun abi video.. video.. koyma land sayfasına videoları ;D ;D ;D

flying surfer' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar. burada iyi muhabbet varmış diye duydum, bir uğrayım dedim.
...........buyrun çayda gelir hemennn demleniyorrrr........ama sigara yasakkk ;D

dakaltan' Alıntı:
Arkadaşlar görüntünün 9ncu saniyesinde arabanın sol tarafında alpinin çarptığı yunus balığını görebilirsiniz ;D

dokuzuncu saniyeymiş tövbe estağfir.. Arkadaşlar videonun en son saniyelerindekide aha bu kayıkçının 32. kalışı.. Bizde gittiğimiz onca yolu geri dönüyoruz videoda . Ergun abinin arkasanıdan da ben geliyorum.

dakaltan' Alıntı:
Hoşgeldiniz ama biraz vakit geç oldu, arkadaşlar da tam gidiyorlardı ;D

bu arkadaşta bizim gibi denizci avatardaki resimden anlaşılıyor ;D

flying surfer' Alıntı:
Sabahçı kahvesi için henüz biraz erken değil mi?

Benim Avatar'da da deniz var!

tamam sınıfı gectin kalabilirsin buranın en yaşlısı olarak onay verdim

beatrix' Alıntı:
Deniz Offroadda......! ;D

Süpppper olmuş valla, ellerine sağlık abi. Bu kadar komik göründüğümün farkında değildim ;D Özellikle müzik pek bir manidar olmuş ;D

Ama çok özel bir ricam var, alpaslanın benim arabayı ittiği kısmı ayrı olarak mail ile yollayabilir misin? ;D ;D

deniz temin bana dedin ahkam kesmek kolaym diye ama bu haldeyken sen nasıl öyle konuştun yaaa...sen kumda oynamışsın jeep inde yatmış uyumuş kumlarda bune yaaa..........çıkma insan içine çıkmaaa ;D ;D ;D

alpi senin parmak orda kırılmıştır ittirmekten aracı ;D

flying surfer' Alıntı:
Sabahçı kahvesi için henüz biraz erken değil mi?

Benim Avatar'da da deniz var!

Ben video için demiştim ama geçti artık. Sabaha kadar buradayız, işin yoksa Ayhan'a laf yetiştir. Sazan gibi atlar şimdi ;D

Ergun abi ellerin dert görmesin. Balkonda katıldım kaldım yemin olsun millet bana bakıyor noluyor lan diye... Değil deniz ben olsamda gülerdin bu kadar. Vallahi harika olmuş ellerine sağlık. Ama sana diğer kalışlarınında videosunu vermiştim onlarıda kullansaydın ya ;D

Aha bak işte, demedim mi ben ;D.

Kardeşim ben en azından verdiğim sözde durdum, kalacağımı bile bile gittim, sözümden dönmedim. Tamam gelicem dedim ve gittim ;D