Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 508,063

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Deniz Offroadda......! ;) :D ;D

th_Film_0004848.png

kaç çekti land sayfasına ....ahhh ergun abi video.. video.. koyma land sayfasına videoları ;D ;D ;D

flying surfer' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar. burada iyi muhabbet varmış diye duydum, bir uğrayım dedim.
...........buyrun çayda gelir hemennn demleniyorrrr........ama sigara yasakkk ;) ;D

dakaltan' Alıntı:
Arkadaşlar görüntünün 9ncu saniyesinde arabanın sol tarafında alpinin çarptığı yunus balığını görebilirsiniz ;D

dokuzuncu saniyeymiş tövbe estağfir.. Arkadaşlar videonun en son saniyelerindekide aha bu kayıkçının 32. kalışı.. Bizde gittiğimiz onca yolu geri dönüyoruz videoda . Ergun abinin arkasanıdan da ben geliyorum.

flying surfer' Alıntı:
Sabahçı kahvesi için henüz biraz erken değil mi?

Benim Avatar'da da deniz var! ;)

tamam sınıfı gectin kalabilirsin buranın en yaşlısı olarak onay verdim

beatrix' Alıntı:
Deniz Offroadda......! ;) :D ;D

th_Film_0004848.png

Süpppper olmuş valla, ellerine sağlık abi. Bu kadar komik göründüğümün farkında değildim ;D Özellikle müzik pek bir manidar olmuş ;D

Ama çok özel bir ricam var, alpaslanın benim arabayı ittiği kısmı ayrı olarak mail ile yollayabilir misin? ;D ;D

deniz temin bana dedin ahkam kesmek kolaym diye ama bu haldeyken sen nasıl öyle konuştun yaaa...sen kumda oynamışsın jeep inde yatmış uyumuş kumlarda bune yaaa..........çıkma insan içine çıkmaaa ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
dokuzuncu saniyeymiş tövbe estağfir.. Arkadaşlar videonun en son saniyelerindekide aha bu kayıkçının 32. kalışı.. Bizde gittiğimiz onca yolu geri dönüyoruz videoda . Ergun abinin arkasanıdan da ben geliyorum.

alpi senin parmak orda kırılmıştır ittirmekten aracı ;D

Ergun abi ellerin dert görmesin. Balkonda katıldım kaldım yemin olsun millet bana bakıyor noluyor lan diye... Değil deniz ben olsamda gülerdin bu kadar. Vallahi harika olmuş ellerine sağlık. Ama sana diğer kalışlarınında videosunu vermiştim onlarıda kullansaydın ya ;D

ayhanbursa' Alıntı:
deniz temin bana dedin ahkam kesmek kolaym diye ama bu haldeyken sen nasıl öyle konuştun yaaa...sen kumda oynamışsın jeep inde yatmış uyumuş kumlarda bune yaaa..........çıkma insan içine çıkmaaa ;D ;D ;D

Aha bak işte, demedim mi ben ;D.

Kardeşim ben en azından verdiğim sözde durdum, kalacağımı bile bile gittim, sözümden dönmedim. Tamam gelicem dedim ve gittim ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

SON KONULAR

Geri