Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 508,205
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

yeni bir sayfa açtım ben ilk önce alpaslanla olan ikili ilşkiyi gözden geçiricem geri kalan dostlara selammmm..... .

Etiketler

Bence bir dahaki sefere aç bırak, sonra yerlerde sürünürken videolarını çekip buraya atarsın intikam için! ;D

dakaltan' Alıntı:
İbraaam nerde bu akşam ;D
....kaç saatir ..bir ziyaretçi varya o bence ibrahim merakla izliyorr.... ;D ;D ;D

flying surfer' Alıntı:
Bence bir dahaki sefere aç bırak, sonra yerlerde sürünürken videolarını çekip buraya atarsın intikam için! ;D

Onu sen asıl suyun içinde sürünürken görücektin ;D tembelliğime geldi, üşendim kalkmaya ;D

dakaltan' Alıntı:
Onu sen asıl suyun içinde sürünürken görücektin ;D tembelliğime geldi, üşendim kalkmaya ;D

ben gelince ayhanıda çağırır bu laflarının hesabını sorarız bahriyeli gun ola harman ola

ahmetergun' Alıntı:
ben gelince ayhanıda çağırır bu laflarının hesabını sorarız bahriyeli gun ola harman ola

Nasılsa mesajlar silinmiyor, sadece bizim mesaj sayılarına takılmışlar ;D yazılanlar burada, görücez ;D

Arkadaşlar burası JEEP'cilerin kahvesi kayıkçı deniz bisikletçisi jetskici kahvesi değil bune yaa. Deniz denizin içi üstü açlık yokluk. Varsa arazide meydan okuyan buyursun. Yüzücülüğümle iddialı olsaydım o sitelerde olurdum. Buyrun kuma çamura. Buzdolabida bende bu arada sayın kayıkçı! 8 saat sonra hala buz gibi olan sheweppes leri götürüyordun amma ;D

bak kapatırım haaa ;D

varım gelince tanışırız canım bekle ;D

dakaltan' Alıntı:

Belki ağzıyla balık tutmaya çalışıyordu açlıktan... Sen mangalı çıkartınca bozuntuya vermedi?