KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
valla hocam bakma sen alpaslanın konuştuklarına, mangal benim arabadaydı, ben kalsaydım alpaslan açlıktan kırılırdı oralarda... Ama akıllandım ben, özel su altı fotoğraf makinamla gidicem bir dahaki sefer. Kara kaplumbağasının deniz maceraları ile karşınızda olucam ;D
Arkadaşlar burası JEEP'cilerin kahvesi kayıkçı deniz bisikletçisi jetskici kahvesi değil bune yaa. Deniz denizin içi üstü açlık yokluk. Varsa arazide meydan okuyan buyursun. Yüzücülüğümle iddialı olsaydım o sitelerde olurdum. Buyrun kuma çamura. Buzdolabida bende bu arada sayın kayıkçı! 8 saat sonra hala buz gibi olan sheweppes leri götürüyordun amma ;D
Arkadaşlar burası JEEP'cilerin kahvesi kayıkçı deniz bisikletçisi jetskici kahvesi değil bune yaa. Deniz denizin içi üstü açlık yokluk. Varsa arazide meydan okuyan buyursun. Yüzücülüğümle iddialı olsaydım o sitelerde olurdum. Buyrun kuma çamura. Buzdolabida bende bu arada sayın kayıkçı! 8 saat sonra hala buz gibi olan sheweppes leri götürüyordun amma ;D