Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 508,285

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Kerem abi hayırdır yaa. Sana ne yaptım ki ben acaba. Gayet iyiydi aramız ;D

Hala iyi Alpaslan, durumunu kurtarmaya çalışıyorum sadece! Sularda sürünüyormuşsun duyduğuma göre... Daha manalı bir işlevsellik kattım olaya! ;D ;D

flying surfer' Alıntı:
Hala iyi Alpaslan, durumunu kurtarmaya çalışıyorum sadece! Sularda sürünüyormuşsun duyduğuma göre... Daha manalı bir işlevsellik kattım olaya! ;D ;D

O durumunu göreydin, ohoooo işlevsellik filan hak getire ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Arkadaşlar burası JEEP'cilerin kahvesi kayıkçı deniz bisikletçisi jetskici kahvesi değil bune yaa. Deniz denizin içi üstü açlık yokluk. Varsa arazide meydan okuyan buyursun. Yüzücülüğümle iddialı olsaydım o sitelerde olurdum. Buyrun kuma çamura. Buzdolabida bende bu arada sayın kayıkçı! 8 saat sonra hala buz gibi olan sheweppes leri götürüyordun amma ;D

Alpaslan benide gaza getiriyon.. biz eski toprak ne o mangal gazoz falan su yeter mt lastik tabii...

alpaslanepli' Alıntı:
Ya abi beni çeken olmadı daha diyorum. Sen landla beni çekmekten bahsediyorsun. Tamam anlaşıldı ben strapımı getireyim yine. Dakka başı lazım olacak ;D
HERŞEYİN BİR İLKİ VARDIR ;D

flying surfer' Alıntı:

Abi ben kara kaplumbağasıyım. Suyla işim olmaz. Suyu sadece JEEP'imle yarıp geçmeyi seviyorum. Bakma sen bu kayıkçıya. Videosunu gördün işte hala dolanabiliyor ortalıkta. Birde hiç yardım etmedi demiyor mu? o elli kere onu çeken strap benim. Arabası devir alsın diye iten benim. Daha ne yapacaktım ki anlamadım.. İn çıkarayım diyecektim o hiç olmaz. Çıkaracam küsecek off-road'a vuracak kendini sulara ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Abi ben kara kaplumbağasıyım. Suyla işim olmaz. Suyu sadece JEEP'imle yarıp geçmeyi seviyorum. Bakma sen bu kayıkçıya. Videosunu gördün işte hala dolanabiliyor ortalıkta. Birde hiç yardım etmedi demiyor mu? o elli kere onu çeken strap benim. Arabası devir alsın diye iten benim. Daha ne yapacaktım ki anlamadım.. İn çıkarayım diyecektim o hiç olmaz. Çıkaracam küsecek off-road'a vuracak kendini sulara ;D

Sallama sallama, videoda var, ErgunAbi beni çekerken sen elin belinde bakıyosun, sanki bakarak öğrenilecekmiş gibi ;D

alpaslanepli' Alıntı:

yardım etmedin demiyoruz bizde hani ;D :D ;D :D sana sataşmazsam işim rast gitmez koçum ;D

ahmetergun' Alıntı:
hayır fiyakası bitecek haberi yok ;D ;D :D ;D :D
ahmetergun' Alıntı:
HERŞEYİN BİR İLKİ VARDIR ;D

Tamam abi herşeyin bir ilik vardır o günde elbet gelir. Tarih hiç bir yerde kalmamış bir off-road cudan bahsetmiyor. Bende bir gün kalacam illakide.. JEEP'in kaldığı ve landın çıkardığı bir sahne çok fantastik geldi bana ;D Teknik olarak nasıl mümkün olacak. Ben gidemiyorum ama sen çekebilecek kadar gidiyorsun. Nasıl ???

alpaslanepli' Alıntı:
Ya abi beni çeken olmadı daha diyorum. Sen landla beni çekmekten bahsediyorsun. Tamam anlaşıldı ben strapımı getireyim yine. Dakka başı lazım olacak ;D

Alpaslanın hakkını yememek lazım. Ben kaldığını hiç görmedim ne yalan söyleyim!... ;) Denizin ise videolarda gittiğini görmedim! ;D Şike mi var, yoksa nedir durum deniz? Yoksa sen bütün gezi boyunca denizden gidiyordun da karaya vurduğunda mı görüntüleyebildiler seni? Şimdi de hep kalmışsın gibi onu koymuşlar videoya... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR