Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 508,426
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Landla mı? İlahi abi.. Yine rakıyı çok kaçırdın bak ;D

Hadi Deniz sınav zamanı görelim seni ;D

seni kumdan çekerken hatırlatırım

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Landla mı? İlahi abi.. Yine rakıyı çok kaçırdın bak ;D

Hadi Deniz sınav zamanı görelim seni ;D

Valla iyi olur Ahmet Abi, hiç olmazsa sağda solda konuşmaz LR şöyle, LR böyle diye ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Kerem abi hayırdır yaa. Sana ne yaptım ki ben acaba. Gayet iyiydi aramız ;D

Hala iyi Alpaslan, durumunu kurtarmaya çalışıyorum sadece! Sularda sürünüyormuşsun duyduğuma göre... Daha manalı bir işlevsellik kattım olaya! ;D ;D

dakaltan' Alıntı:
Valla iyi olur Ahmet Abi, hiç olmazsa sağda solda konuşmaz LR şöyle, LR böyle diye ;D

hayır fiyakası bitecek haberi yok ;D ;D ;D

flying surfer' Alıntı:
Hala iyi Alpaslan, durumunu kurtarmaya çalışıyorum sadece! Sularda sürünüyormuşsun duyduğuma göre... Daha manalı bir işlevsellik kattım olaya! ;D ;D

O durumunu göreydin, ohoooo işlevsellik filan hak getire ;D

Alpaslan benide gaza getiriyon.. biz eski toprak ne o mangal gazoz falan su yeter mt lastik tabii...

alpaslanepli' Alıntı:
Ya abi beni çeken olmadı daha diyorum. Sen landla beni çekmekten bahsediyorsun. Tamam anlaşıldı ben strapımı getireyim yine. Dakka başı lazım olacak ;D
HERŞEYİN BİR İLKİ VARDIR ;D

flying surfer' Alıntı:

Abi ben kara kaplumbağasıyım. Suyla işim olmaz. Suyu sadece JEEP'imle yarıp geçmeyi seviyorum. Bakma sen bu kayıkçıya. Videosunu gördün işte hala dolanabiliyor ortalıkta. Birde hiç yardım etmedi demiyor mu? o elli kere onu çeken strap benim. Arabası devir alsın diye iten benim. Daha ne yapacaktım ki anlamadım.. İn çıkarayım diyecektim o hiç olmaz. Çıkaracam küsecek off-road'a vuracak kendini sulara ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ya abi beni çeken olmadı daha diyorum. Sen landla beni çekmekten bahsediyorsun. Tamam anlaşıldı ben strapımı getireyim yine. Dakka başı lazım olacak ;D

En kötü sanayiye çekersin abi ;D

Sallama sallama, videoda var, ErgunAbi beni çekerken sen elin belinde bakıyosun, sanki bakarak öğrenilecekmiş gibi ;D

yardım etmedin demiyoruz bizde hani ;D ;D sana sataşmazsam işim rast gitmez koçum ;D

ahmetergun' Alıntı:
hayır fiyakası bitecek haberi yok ;D ;D ;D
ahmetergun' Alıntı:
HERŞEYİN BİR İLKİ VARDIR ;D

Tamam abi herşeyin bir ilik vardır o günde elbet gelir. Tarih hiç bir yerde kalmamış bir off-road cudan bahsetmiyor. Bende bir gün kalacam illakide.. JEEP'in kaldığı ve landın çıkardığı bir sahne çok fantastik geldi bana ;D Teknik olarak nasıl mümkün olacak. Ben gidemiyorum ama sen çekebilecek kadar gidiyorsun. Nasıl ???

Bizim takım yollarda.... ;D

http://www.metacafe.com/watch/3076382/bizim_tak_m_yolda/

alpaslanepli' Alıntı:

Alpaslanın hakkını yememek lazım. Ben kaldığını hiç görmedim ne yalan söyleyim!... Denizin ise videolarda gittiğini görmedim! ;D Şike mi var, yoksa nedir durum deniz? Yoksa sen bütün gezi boyunca denizden gidiyordun da karaya vurduğunda mı görüntüleyebildiler seni? Şimdi de hep kalmışsın gibi onu koymuşlar videoya... ;D