Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 508,625
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

dakaltan' Alıntı:
Sallama sallama, videoda var, ErgunAbi beni çekerken sen elin belinde bakıyosun, sanki bakarak öğrenilecekmiş gibi ;D

ee kim belgeleyecek arkadaşım. Şimdi herkes elini vicdanına koysun. Bu gün en çok nerede eğlendiniz en çok neye güldünüz ?.. Tabiki Ergun abinin son videosuna.. E kim çekti o videoları? Elim belimdeydi ama diğer elim kayıt düğmesinde ;D

Etiketler

Nerden baktığına bağlı. ;D o araba helikopterle gitmedi ya oraya

Arkadaşım görüntüyü çeken sensen, seni nasıl görüyoruz arabalarla aynı karede. Uyuz ;D

eline sağlık ;D ;D ;D

haksızlık yok görmedik

dakaltan' Alıntı:

helikopterle gitmedi tabi çeke çeke getirdik. Ergun abini bir videoda kaputu açık çekiyordu dikkat ettiniz mi? niye? e kuma saplı arabayı 35 kere çekersen hararet yaparda ondan. Buna rağmen adam yılmadı ve çekti Allah Allah çekti. ;D ;D ;D

ya allahın kayıkçısı arabayı ya yatırmışsın ya batırmışsın
sonra da emanet araba İbraaaaaaaaaaaaaaaaaaam a verecez diyon
arkadaşım kum tanesi kalırsa almam
baktım fotoya zaten camları da güzel silememişsin ;D

dakaltan' Alıntı:
Arkadaşım görüntüyü çeken sensen, seni nasıl görüyoruz arabalarla aynı karede. Uyuz ;D

he he bir yerde verdik başkasına işte iki kişi anca iteriz diye. İnsanlık adına iki dakka bıraktık kamerayı adam için uyuz olduk iyi mi ;D ;D ;D

dakaltan' Alıntı:
.............oooooooo kahveyi dağıttınız aaa bi kuma girmişsinz ne bu yaygara ya biz kumu denizi ısnma turları içn kullanıyoruz burda hiç anlatmıyoruz videoda komuyoruz siz ...23 nisan çocukları gibi oldunuz ha ...........hadi bakayım bunada ilk hangi çirkef cevap bulup yazacakkkk ;D

...sanada arkadaşım kimse hoş geldin demedi hemen atladın sohbete ben diyeyim bari hoşgeldinnnn..tövbe tövbeee ;D

heh sen şimdi buna cevap ver kayıkçııı! Ben dün en son 25 bine düşmüştüm rakamı he demişti.. Kesin fiyat kıracak bak demedi deme ;D

flying surfer' Alıntı:
Aslında senin Avatarındaki resim de suyun altından, tavanında yelkenle giden bir 4x4'e benziyor...

bana güvenme kurtarmam seni ;D

yok satmıyorum zaten, önce alpaslan'ın asfaltta üzerinden bir geçeyim, videoya çekeyim 0-400'ü ondan sonra ;D