KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bana bak gezgin. Arabamda kalan dostlarımı ;D çekebilmek için çeki yerim yok. Aldırttın bana kancasını bilmem nesini hala yapacaksın. Diff koruma desen hakgetire. Difi elime alınca yapacaksın herhalde. Gittin tatilini yaptın enerjini topladın de hadi bir ilgilen artık şunlarla...
Bana bak gezgin. Arabamda kalan dostlarımı ;D çekebilmek için çeki yerim yok. Aldırttın bana kancasını bilmem nesini hala yapacaksın. Diff koruma desen hakgetire. Difi elime alınca yapacaksın herhalde. Gittin tatilini yaptın enerjini topladın de hadi bir ilgilen artık şunlarla...
Benim ki limited. Loredolar'ın döşemesi ve dışındaki yazıları farklı. Başka bir farkı yok bir de bildiğim kadarıyla loredolar sadece koyu yeşil oluyor.
Ya bırak olmayandan bizene yaa ;D kuma gitmiştir kuma arabayı denemek için akşama resim atmak için. Ama saplanıp kalmıştır. İnsani yardım bekliyordur oralarda ;D
Tabi tabi elim yanlışlıkla tam o kafayı uzatmışken presin düğmesine gider neme lazım. Ben Türküm oynarım öyle gördüğüm düğmeyle falan anlamadan bilmeden. ;D
Tabi tabi elim yanlışlıkla tam o kafayı uzatmışken presin düğmesine gider neme lazım. Ben Türküm oynarım öyle gördüğüm düğmeyle falan anlamadan bilmeden. ;D