Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 509,774
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

serkann' Alıntı:
sonra saçların arasına karışır..tercere diye basarız felan..;D ;D ;D..olmadı kemik şeklinde demiri veririz ağzına yalnışlıkla..;D

Ya çokta dert değil aslında zaten Deniz geliyorum der gelmez. Ben biliyorum tanıdım adamı artık ;D Sende mangal varsa ben yarın akşam yediden sonra Ergun abiyle gelirim. Hee birileri gelirsede buyur ederiz artık.. Biz o yokmuş gibi haraket edelimde ;D ;D ;D

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Ya çokta dert değil aslında zaten Deniz geliyorum der gelmez. Ben biliyorum tanıdım adamı artık ;D Sende mangal varsa ben yarın akşam yediden sonra Ergun abiyle gelirim. Hee birileri gelirsede buyur ederiz artık.. Biz o yokmuş gibi haraket edelimde ;D ;D ;D
bakıyorum iyi alıştın sende sanayi mangalına kardeş..mangal yoksa gelmiycekmisin yani..;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:

Sen ne terbiyesiz, arsız bir adamsın kardeşim. Peşinden teee ormanlı'ya geldik 215 lastikle kumlara battık, sana malzeme çıksın diye, bir sürü dış etkene rağmen kalktım geldim, sırf söz verdim diye. Gene yaranamadım. (fark ettiysen gülme işareti yok)

dakaltan' Alıntı:
Sen ne terbiyesiz, arsız bir adamsın kardeşim. Peşinden teee ormanlı'ya geldik 215 lastikle kumlara battık, sana malzeme çıksın diye, bir sürü dış etkene rağmen kalktım geldim, sırf söz verdim diye. Gene yaranamadım. (fark ettiysen gülme işareti yok)

Allah Allah gülme işareti yokmuşmuş. Benimkinde var birader. Varsa sorun yok demektir yanlış mı biliyorum. (Ama bunda yok)

serkann' Alıntı:
bakıyorum iyi alıştın sende sanayi mangalına kardeş..mangal yoksa gelmiycekmisin yani..;D ;D

E ne yapayım yarında bekarım. Dışarda tek yemeği sevmiyorum. Evdede ekmek arasına talim yapıyorum. Hanım yapıyor yemekleri koyuyor dolabada ısıtacak adam lazım. ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Allah Allah gülme işareti yokmuşmuş. Benimkinde var birader. Varsa sorun yok demektir yanlış mı biliyorum. (Ama bunda yok)

;D senin şefkate ihtiyacın var. yemek yiyorum sonra da Serkan'a gidicem belki. Yaptırdın mı gazı ?

dakaltan' Alıntı:
;D senin şefkate ihtiyacın var. yemek yiyorum sonra da Serkan'a gidicem belki. Yaptırdın mı gazı ?

Gazı yaptırdım. Yaptırdım da arabayı ortağa kaptırdım.. Büroda pinekliyorum mecburen.. Ağrım çok şevkat lazım ;D .. Bu arada Serkan'a söyleme haa. O beni çağırıyor çıraklık yapayım diye. Durumu bilse iptal eder ;D

alooooooooo
flash flash flash

hükümetin yeni ekonomik paketi dahilinde emlak ve mtv den 1 fazla taksit alma konusunda çalışmaları varmış
hadi şimdi gidip mangal yapın ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
alooooooooo
flash flash flash

hükümetin yeni ekonomik paketi dahilinde emlak ve mtv den 1 fazla taksit alma konusunda çalışmaları varmış

Bişey olmaz İbo; olmadı iki ford satarsın ne olacak. Bir sürü değil mi? ;D

Şaka bir yana MTV'de sürpriz bir kazık söylentisi vardı zaten. Dur bakalım ne çıkacak altından...

alpaslanepli' Alıntı:

Şaka bir yana MTV'de sürpriz bir kazık söylentisi vardı zaten. Dur bakalım ne çıkacak altından...

benim tuzum kuru ;D
yani, galiba, sanırsam, herhalde

acaip asabım bozuldu arkadaş
ticaret dediğin şey vergisini ödeyip arabayı kullanarak yapılırdı eskiden şimdi arabayı satıp vergisini öder hale geldik ;D

alpaslanepli' Alıntı:

deniz sen şu 3. vergiyi de öde ben ondan sonra alayım arabayı bari ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
alooooooooo
flash flash flash

Arkadaş %20 zam yapma planları vardı, isyan ediyordum. Bu dediğin olursa %50 geçirmiş olacaklar, hala teğet diyorlar. yeter artık yaa, bir sürü siyasi beceriksizliğin faturasını biz ödüyoruz, şerefsizim gidicem artık bu memlketten. ciddi ciddi düşünüyorum artık. insan bu kadar da eşek yerine konmaz arkadaş..

dakaltan' Alıntı:
Arkadaş %20 zam yapma planları vardı, isyan ediyordum. Bu dediğin olursa %50 geçirmiş olacaklar, hala teğet diyorlar. yeter artık yaa, bir sürü siyasi beceriksizliğin faturasını biz ödüyoruz, şerefsizim gidicem artık bu memlketten. ciddi ciddi düşünüyorum artık. insan bu kadar da eşek yerine konmaz arkadaş..

nereye gidiyon!!

pasaport harçlarına ve yurtdışı harcına da zam geldi ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ben herhangi bir internet haber sitesinde görmedim henüz. Sen nerden duydun İbo flash tv de mi? ;D

yok işin gerçeği
bu 37 maddelik bir plan
akaryakıt ötv artırımının dahil olduğu bir grup uygulandı biliyorsun,
ikinci pakette bu bahsettiklerim var ancak uygulama kısmı hala netlik kazanmadı üzerinde çalışılıyorMUŞ
bir gece yarısı geçirirler diye umutla bekliyorum
:(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,803
Kaydolan Son Üyemiz
Araziciali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR