KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ya çokta dert değil aslında zaten Deniz geliyorum der gelmez. Ben biliyorum tanıdım adamı artık ;D Sende mangal varsa ben yarın akşam yediden sonra Ergun abiyle gelirim. Hee birileri gelirsede buyur ederiz artık.. Biz o yokmuş gibi haraket edelimde ;D ;D ;D
Ya çokta dert değil aslında zaten Deniz geliyorum der gelmez. Ben biliyorum tanıdım adamı artık ;D Sende mangal varsa ben yarın akşam yediden sonra Ergun abiyle gelirim. Hee birileri gelirsede buyur ederiz artık.. Biz o yokmuş gibi haraket edelimde ;D ;D ;D
Sen ne terbiyesiz, arsız bir adamsın kardeşim. Peşinden teee ormanlı'ya geldik 215 lastikle kumlara battık, sana malzeme çıksın diye, bir sürü dış etkene rağmen kalktım geldim, sırf söz verdim diye. Gene yaranamadım. (fark ettiysen gülme işareti yok)
Sen ne terbiyesiz, arsız bir adamsın kardeşim. Peşinden teee ormanlı'ya geldik 215 lastikle kumlara battık, sana malzeme çıksın diye, bir sürü dış etkene rağmen kalktım geldim, sırf söz verdim diye. Gene yaranamadım. (fark ettiysen gülme işareti yok)
E ne yapayım yarında bekarım. Dışarda tek yemeği sevmiyorum. Evdede ekmek arasına talim yapıyorum. Hanım yapıyor yemekleri koyuyor dolabada ısıtacak adam lazım. ;D
Gazı yaptırdım. Yaptırdım da arabayı ortağa kaptırdım.. Büroda pinekliyorum mecburen.. Ağrım çok şevkat lazım ;D .. Bu arada Serkan'a söyleme haa. O beni çağırıyor çıraklık yapayım diye. Durumu bilse iptal eder ;D
benim tuzum kuru ;D
yani, galiba, sanırsam, herhalde
acaip asabım bozuldu arkadaş
ticaret dediğin şey vergisini ödeyip arabayı kullanarak yapılırdı eskiden şimdi arabayı satıp vergisini öder hale geldik ;D
Arkadaş %20 zam yapma planları vardı, isyan ediyordum. Bu dediğin olursa %50 geçirmiş olacaklar, hala teğet diyorlar. yeter artık yaa, bir sürü siyasi beceriksizliğin faturasını biz ödüyoruz, şerefsizim gidicem artık bu memlketten. ciddi ciddi düşünüyorum artık. insan bu kadar da eşek yerine konmaz arkadaş..
Arkadaş %20 zam yapma planları vardı, isyan ediyordum. Bu dediğin olursa %50 geçirmiş olacaklar, hala teğet diyorlar. yeter artık yaa, bir sürü siyasi beceriksizliğin faturasını biz ödüyoruz, şerefsizim gidicem artık bu memlketten. ciddi ciddi düşünüyorum artık. insan bu kadar da eşek yerine konmaz arkadaş..
yok işin gerçeği
bu 37 maddelik bir plan
akaryakıt ötv artırımının dahil olduğu bir grup uygulandı biliyorsun,
ikinci pakette bu bahsettiklerim var ancak uygulama kısmı hala netlik kazanmadı üzerinde çalışılıyorMUŞ
bir gece yarısı geçirirler diye umutla bekliyorum