KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ahmet abi şu şirket isimleri mailine yarıldım ;D
Benimde çalıştığım ana tedarikçimin adıda ilginç. Bu almanlarda çıkıyor genelde böyle şeyler. otto&bock
Birde hatırlarsın sende Merterdeki TEKZEN in eski adı götzen'di oda Alman firmasıydı...
Benimde çalıştığım ana tedarikçimin adıda ilginç. Bu almanlarda çıkıyor genelde böyle şeyler. otto&bock
Birde hatırlarsın sende Merterdeki TEKZEN in eski adı götzen'di oda Alman firmasıydı...
Yok yok eksik meksik yok. Kayıkçı ben gelince kaçtı doğal olarak. Ayhan çıkmasıda şu an tepedeki 1 ziyaretçi diyor ya. Kesin odur. Ne attık tuttuk diye bakıyor. Gelir 3 dakkaya.. ;D
Bu arada ''eksik'' dedim ya. Bu ''eksik'' alman firması değil ona göre ;D ;D ;D
Yok yok eksik meksik yok. Kayıkçı ben gelince kaçtı doğal olarak. Ayhan çıkmasıda şu an tepedeki 1 ziyaretçi diyor ya. Kesin odur. Ne attık tuttuk diye bakıyor. Gelir 3 dakkaya.. ;D
Bu arada ''eksik'' dedim ya. Bu ''eksik'' alman firması değil ona göre ;D ;D ;D
selamlar la bakamıycam şimdi eski sayflara dedikodu yapan olduysa hakkımdaa oda bir alpaslandır yapmadıysada kesin bir yerde daha kötü bir şey vardırrr ..........bu arada rahatsızım üstüme pek gelmeyin ...ha zaten hep rahatsızım o başkaa ;D
selamlar la bakamıycam şimdi eski sayflara dedikodu yapan olduysa hakkımdaa oda bir alpaslandır yapmadıysada kesin bir yerde daha kötü bir şey vardırrr ..........bu arada rahatsızım üstüme pek gelmeyin ...ha zaten hep rahatsızım o başkaa ;D
Aracın alım satım yetkisi bende merak etme. Yolla 23 bini araç senin ;D
ayhanbursa' Alıntı:
Yok abi bizde kaşınana itina ile kapak yapılır durumu mevcut. Gördünmü sen hiç Ahmet abiyle Veyahut Ufuk abiyle uğraştığımı. Yada sana bir yerde bir laf ettiğimi..