Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 510,271

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Korkma benden korkma. İki söz var bilirsin bu durumlarda..
1- Mikroba mikrop bir şey yapmaz.
2- Kötü adama bir şey olmaz.. ;D
.........kırılan parmağını mikrop kaptı diye kestirp kendin yeni protez parmak yapacakmışsın he geçmiş olsunnnn ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
iyidir caNNım sen nasılsın ;D

ayhanbursa' Alıntı:
ibraaaaammmm.....ahmet abim ve sen mikrobum .caNNım alpaslanım nasılsınızzz ;)

Bana bakın patenti bana ait olan tescilli bir kelimeyi harfiyen kullanıyorsunuz. Bu suçtur gidin cANnım ya da canNIm gibi kullanın. Yoksa alırım çatır çatır tazminatı. Demedi demeyin.. ;D

ulusotomotiv' Alıntı:
asla :smiley:) seni bilmeyen anlamaz ama seni tanımak lazım bid e ergün abyi :smiley:)
.............tanımak lazım derken bir kaç gün aynı evde falan kalmak lazım değil dimi tanımak içn ben biraz tanıyorum ama tam olarak değil...zati muhteremiii ;D

ben eczane aramaya gidiyorum komşuya ilaç lazımmış geleceği haaaaaa ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.............tanımak lazım derken bir kaç gün aynı evde falan kalmak lazım değil dimi tanımak içn ben biraz tanıyorum ama tam olarak değil...zati muhteremiii ;D

Sen gelince ben hanımı köye yollayacağım. İyice tanırsın beni caNNım ;D bol bol İstanbul hatırası tutturucam eline! ;D

ayhanbursa' Alıntı:

yok sadece dostane bi cay kahve içmek yeterli ama odada kahvaltı edeceğiz genede alpaslanla :smiley:)

alpaslanepli' Alıntı:
Bana bakın patenti bana ait olan tescilli bir kelimeyi harfiyen kullanıyorsunuz. Bu suçtur gidin cANnım ya da canNIm gibi kullanın. Yoksa alırım çatır çatır tazminatı. Demedi demeyin.. ;D

şu arabayı bağla 13 e 2 de sana 15
ben ondan sonra caNcaNNIM derim ;D

ulusotomotiv' Alıntı:
yok sadece dostane bi cay kahve içmek yeterli ama odada kahvaltı edeceğiz genede alpaslanla :smiley:)

Abi şimdi bazı insanlar vardır bir görür çay içer tanır karşısındaki adamı. Ama bazı nato kafa nato mermerler vardır. 8 sene görüşsen yine çözemez yine çözemez. Sen kime anlatıyorsun. Bırak yorma kendini ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Abi şimdi bazı insanlar vardır bir görür çay içer tanır karşısındaki adamı. Ama bazı nato kafa nato mermerler vardır. 8 sene görüşsen yine çözemez yine çözemez. Sen kime anlatıyorsun. Bırak yorma kendini ;D

bak bu fikrine tamamen katılıyorum biz meslek icabı her türden her modelden her kılıkdan insanla görüp tanıdığımızdan bi cay içene kadar çözüyoruz insanı :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,057
Kayıtlı Üye Sayımız
166,804
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR