KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
O saf değiştirdi sattı bizi. İki kuruş için seviye zabıtasının adamı oldu o. Laf yapıyoruz dikkatimizden kaçmıyor diye kayıkçıyı sokuyor artık. ;D Yani bakıp bakıp gidecek...
O saf değiştirdi sattı bizi. İki kuruş için seviye zabıtasının adamı oldu o. Laf yapıyoruz dikkatimizden kaçmıyor diye kayıkçıyı sokuyor artık. ;D Yani bakıp bakıp gidecek...
hay çeneniz tutulsun emi, ulan 6 sayfayı okuyana kadar 4 sayfa yazdınız. elleriniz kırılmasın sizin. ulan alpi, ne çenesi düşük adammışın kardeşim, her 3 mesajdan biri senin yuh artık yaaa ;D
hay çeneniz tutulsun emi, ulan 6 sayfayı okuyana kadar 4 sayfa yazdınız. elleriniz kırılmasın sizin. ulan alpi, ne çenesi düşük adammışın kardeşim, her 3 mesajdan biri senin yuh artık yaaa ;D
Ahmet Abim seni tenzih ederim yukarıdaki mesajımdan. Ergun Abi geçerken uğradı, iki bira parlattık biraz muhabbet ettik. Ondan geç geldim. kusura bakmayın. Ah be Ahmet abim sen de gelsen ne güzel olacak karşılıklı tokuşturucaz kadehleri ;D
Delikanlılnın söz ağzından çıkar birader. İlişkilerin inişleri çıkışları delikanlının sözünü bozmaz... Bak tam senin anlayacağın tarzda cevap verdim. Anlamadım deme Ayhan!a devrederim bak seni ;D